Camide Uyuşturucu Satışı İddiası!

23 Mayıs 2016 17:16

Kent genelinde çoğu Camilerde uyuşturucu satışı yapıldığı ve uyuşturucu kullanıldığı söylentileri dilden dile yayılmaya devam ediyor.  
Kent genelinde çoğu Camilerde uyuşturucu satışı yapıldığı ve uyuşturucu kullanıldığı söylentileri dilden dile yayılmaya devam ediyor.




Urfanatik olarak Şanlıurfa’nın kanayan yarasını birinci ağızdan Cami İmamlarından dinledik. Can güvenliği nedeniyle İsmini açıklayamadığımız Cami İmamları anlattıklarıyla muhabirlerimizi şok etti.



CAMİ BAHÇESİNDE UYUŞTURUCU SATIŞI



Şanlıurfa genelinde çoğu Cami’de uyuşturucu satışı ve kullanımı devam ediliyor. Kent genelinde özellikle kenar mahalle Camileri bu konuda büyük sıkıntılar yaşıyor. Cami bahçesinde satılan uyuşturucu maddeler Cami tuvaletlerin de kullanılıyor.



CAMİ TUVALATİNDE BEYİN KANAMASI



İddiaya göre çoğu Camilerin tuvaletlerinde uyuşturucu kullanımları devam ediyor. Bir Cami de uyuşturucu kullanan bağımlı fazla kullanım nedeniyle beyin kanaması geçirdiği öne sürülüyor.



CAMİ İMAMINI TAŞLADILAR



Kenttin kenar mahallesinde bulunan bir Caminin İmamı, Camisinde uyuşturucu satanları görünce uyarıda bulundu. Cami İmamına karşı çıkan satıcılar ve kullanıcılar, İmamı taşladı. Cami İmamları evleri Cami yakınlarında olması nedeniyle korkudan namaz sonrası Camilerini kapattıkları iddia edildi.



YETKİLİLER SESSİZ



Öte yandan can güvenliğinin olmadığını belirten Cami İmamları yaşanan olayları yetkililere bildirdiklerini fakat kimseden ses çıkmadığını ifade ediyor.
urfanatik