YETKİLİLER UYUYORMU?

22 Mayıs 2016 09:24

Abide-Karaköprü-Otogar Kavşağı yolu ölümlere davetiye çıkarıyor,yetkililer seyrediyor..!Olayda büyük hasar gören aracın sahibi Berk ÇİZMECİOĞLU:Başka canlar yanmasın diye Belediye'ye Trafik yetkililerine ve yüklenici firmaya dava açacağım. 
Abide-Karaköprü-Otogar Kavşağı yolu ölümlere davetiye çıkarıyor,yetkililer seyrediyor..!

Bu güzergahta yapılan alt-üst geçit çalışmaları dolayısıyla yolun trafiğe dengesiz ve ön çalışma yapılmadan açılması sonucu hergün yüzlerce sürücü ve vatandaş ölüm tehlikesiyle karşı karşıya kalıyor.

Yol şeritlerinin gelişigüzel şekilde dubalarla düzenlenmesi,dubaların aralarındaki geniş mesafe ve dubaların plastik olması bazı kendini bilmez sürücüler tarafından sürekli ihlal ediliyor.

Hergün enaz 5 kazanın meydana geldiği yola çözüm bulmak için çabalamayan yetkililer büyük tepkiler alıyor. Daha sert,hatta sık aralıklarla büyük ve ağır dubaların kullanılmasını isteyen vatandaşlar:Bu yolda hergün kazalar oluyor.Burada tedbir almak için illaki insanların ölmesimi lazım,diyerek Belediyeye,Trafik Şube Müdürlüğüne ve kavşakları yapan yüklenici firmaya büyük tepki gösterdiler.Önceki akşam geç saatlerde A.N'nin kullandığı otomobil aniden ters yoldan ,dubaların arasından karşıya ,kuralları ihlal ederek geçerken,Abide Kavşağı istikametinden gelen Berk ÇİZMECİOĞLU'nun yönetimindeki araçla kafakafaya çarpıştılar.
Olayda can kaybı olmazken,araçlarda büyük hasar oluştu.

Olayda büyük hasar gören aracın sahibi Berk ÇİZMECİOĞLU:Bu kadar kalabalık ve şehrin can damarı olan bir yerde bu kadar basitçe alınan tedbirlere inanamıyorum.Başka canlar yanmasın diye Belediye'ye Trafik yetkililerine ve yüklenici firmaya dava açacağım.Dedi.