Urfa'lı İş Adamı 2. Şubesini Açıyor

24 Kasım 2015 00:49

Urfa’nın sevilen simalarından Mustafa Efe ÖNCEL’in İzmir’de açtığı cafe hergün birbirinden ünlü isimleri ağırlamaya devam ediyor.  
Urfa’nın sevilen simalarından Mustafa Efe ÖNCEL’in İzmir’de açtığı cafe hergün birbirinden ünlü isimleri ağırlamaya devam ediyor.

Bu ünlü isimlerden bazıları şunlar MİSİAD Genel Başkanı Feridun Öncel, CHP İzmir milletvekili Mustafa Balbay, ünlü sanatçılar Onur Akın, Emirkan, Ümit Yaşar, Şahap Akagün, İzmir’in sevilen seslerinden Mikrop Hikmet, Emre Kartal Ünlü tiyatro oyuncusu Suheyl Uygur, şair Ömer Köroğlu, Türkülerin prensi Hayri Küçük ve Muhtarlar Dernek Başkanı M. Halil Haktankaçmaz Misiad izmir şube başkanı Osman Bakır gibi birçok ünlü ismi ağırlayan Brothers Bornova Kafeterya • Nargile Salonu Kahvaltı ve Brunch Lokantası işletmecisi Mustafa Efe ÖNCEL pek yakında İzmirlilere 2. şubemiz ile hizmetimize devam edeceğiz, diyerek müşterilerine müjde verdi.



Brothers Bornova Kafeterya Nargile Salonu Kahvaltı ve Brunch Lokantası yaptığı kaliteli, temiz ve farklı ürünleriyle kendini kanıtladı. Yoğun istek üzerine 2.ci şubesini hizmete açacak olan Brothers Bornova Kafeterya • Nargile Salonu Kahvaltı ve Brunch Lokantası yeni tarzıyla İzmir halkına hizmet verecektir. Ailelerin, gençlerin kendini genç hissedenlerin tek mekanı olan Brothers Bornova Kafeterya • Nargile Salonu Kahvaltı ve Brunch Lokantası deneyimli personeliyle pek yakında 2. şubesi ile halkın hizmetine girecektir.