STARTI BAŞKAN ÇİFTÇİ VERDİ

23 Kasım 2015 06:05

ŞUÇGAD'ın ilk konuğu Belediye Başkanı Nihat Çiftçi oldu.Çiftçi, düzenlenen buluşmada Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği tarafından hayata geçirilen ‘Urfa Basın Merkezi’ haber portalının ilk haberini internet sitesine yükledi. 

Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği (ŞUÇGAD) tarafından 15 günde bir düzenlenen “Şanlıurfa için tek kalem” buluşmasının ilk konuğu Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Nihat Çiftçi oldu.


ŞUÇGAD dernek binasında gerçekleşen buluşmaya üyeler ve çok sayıda basın mensubu katıldı.


BASIN MERKEZİNİN İLK HABERİ ÇİFTÇİ’DEN


Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, düzenlenen buluşmada Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği tarafından hayata geçirilen ‘Urfa Basın Merkezi’ haber portalının ilk haberini internet sitesine yükledi.


Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği (ŞUÇGAD)  Şanlıurfa basınını bir arada toparlamak ve kentte yapılan haberlerin ortak bir havuzda toplanması için Urfa Basın Merkezi haber portalını hayata geçirdi. Kentte görev yapan gazeteciler yaptığı haberlerin ve köşe yazarlarının yer alacağı portal da, Şanlıurfa ile ilgili tüm önemli gelişmeler de yer alacak.


Urfa Basın Merkezi’nin ilk haberini, dernek binasında basın mensuplarıyla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi internet sitesine yükledi. Çiftçi, Urfa Basın Merkezi’nin kent için önemli bir gelişme olduğunu belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.


Urfa Basın Merkezi’ne ‘ www.urfabasinmerkezi.com ‘ adresinden ulaşılabilinecek.