Spor Yorumcuları Urfaspor'daydı

19 Kasım 2015 15:31

Şanlıurfa’da görev yapan TV program yapımcı ve yorumcuları, tesislere giderek Şanlıurfaspor yönetimi ile görüştüler. 

Şanlıurfa’da görev yapan TV Program ve yorumcuları, tesislere giderek takıma tam destek verdiklerini söylediler.
Şanlıurfaspor tesislerinde yönetim kurulu ile birlikte toplantı düzenleyen ve karşılıklı sohbet eden medya mensupları ve yönetim kurulu Şanlıurfaspor’un başarlı olması için omuz omuza verdi....


 



Toplantı sonrası antrenmanı izleyen medya mensupları teknik heyet ve futbolculara çiçek verdi.


Şanlıurfaspor yönetiminden Asbaşkan ve Mali İşler sorumlusu İsmail Bağıban, 2. Başkan Kemal Süt, Futbol şube sorumluları Mehmet Büyükfırat ve İbrahim Demirkan, Sportif işler sorumlusu Saffet İşler, yönetim kurulu üyeleri Süleyman Aksu Sedat Beyazgül’ün katıldığı toplantıya TV Programcısı ve yorumcularından Mahmut Kılıç, Murat Şahin, İsmail Mutlu, İsmail Buz, Murat Akaltun, Ali Çizmecioğlu, Nihat Çakır ve Şavak Baysan Gençlik ve spor il müdürlüğünden ise Hakan Keşküş katıldı.


Şanlıurfaspor’un içinde olduğu durum ile ilgili istişarelerde bulunulan toplantı sonrası uzun bir süre antrenmanı da izleyen medya mensupları futbolcular ile hatıra fotoğrafı da çektirdiler.
Medya mensupları adına bir konuşma yapan İsmail Mutlu, Şanlıurfaspor’un her zaman yanında olduklarını söyleyerek destek amaçlı buradayız. Biz sizlere güveniyoruz. Şimdiye kadar hiçbir şekilde kötü kelimeler kullanmadık. Bugün burada kalben buradayız dedi. Mutlu ayrıca, futbolculara da Alanyaspor maçında başarılar dilediler.


Asbaşkan İsmail Bağıban ise birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuzu gördük. Bugün bize destek vermek için buraya kadar geldiler. Kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Antrenmanı beraber izledik. İnşallah Alnyaspor maçından da alacağımız galibiyet ile daha iyi bir noktaya geleceğiz” dedi.