Gap Vadisinin Temeli Atılıyor

12 Ekim 2015 00:44

Büyükşehir Belediyesi bölgeyi cazibe merkezi haline getirecek olan ve Şanlıurfa'nın yeşil alanını arttıracak GAP Vadisi Projesi'nin 1.etabının temelini atıyor. 

Şanlıurfa'nın şehir merkezi ve ilçelerinde çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi Şanlıurfa'nın çehresini değiştirecek olan büyük projeleri de bir bir hayata geçiriyor.


Büyükşehir Belediyesi bölgeyi cazibe merkezi haline getirecek olan ve Şanlıurfa'nın yeşil alanını  arttıracak GAP Vadisi Projesi'nin 1.etabının temelini atıyor.


1 milyon 861 bin metrekare alan üzerine yapılacak olan GAP Vadisi projesinin 120 bin metrekarelik ilk etabının temel atma töreni Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Faruk Çelik ve Milletvekillerinin katılımıyla 13 Ekim 2015 Salı günü saat 16.30'da Cumhuriyet Parkında gerçekleştirilecek.


GAP Vadisi projesinin 120 bin metrekarelik 1.etabında; Yürüme yolları, su oyun parkı, çocuk oyun alanları, fitness alanları, anfi şeklinde tasarlanmış kuru havuz, havuz başı kır düğünü alanları ve oturma birimleri yer alacak.


Dev projenin temel atma törenine tüm Şanlıurfalıları davet eden Başkan Çiftçi, Projenin tamamlanmasıyla birlikte bölgeyi cazibe merkezi haline getireceklerini ve projenin Şanlıurfa'ya hayırlı olmasını söyledi.