MELİK ESNAFLA KUCAKLAŞTI

11 Ekim 2015 12:10

CHP Milletvekili adayı M. Vedat Melik, Cuma ve Cumartesi günü Haşimiye, Akarbaşı ve Balıklıgöldeki esnaf ile bir araya gelip, özlem giderdi. Esnafın dertlerini dinleyen Melik... 

ESNAF İLE KUCAKLAŞTI!
CHP Milletvekili adayı M. Vedat Melik, Cuma ve Cumartesi günü Haşimiye, Akarbaşı ve Balıklıgöldeki esnaf ile bir araya gelip, özlem giderdi. Esnafın dertlerini dinleyen Melik, ‘soruların çözüm adresi CHP’dir’ dedi.
 
Haber MERKEZİ
ŞANLIURFA – CHP Urfa Milletvekili adayı M. Vedat Melik, hafta sonu programını Şanlıurfa kent merkezindeki çarşı Pazar esnafına ayırdı. Haşimiye, Akarbaşı, Ucuzluk pazarı ve kunduracılar çarşısı ile Balıklı göldeki tüm esnafı ziyaret edip, tokalaşan Melik’e esnaf sıcak ve samimi ilgi gösterdi.
KAHVE İÇİP, SOHBET ETTİ!
Haşimiyeden başlayıp, Akarbaşı ile devam eden ve Balıklıgöldeki esnaf ziyaretleri ile programını nihayetlendiren CHP Urfa Milletvekili adayı M. Vedat Melik’e çarşı esnafı hem ikramlarda bulundu hem de sorunlarını dile getirdiler. Doların hızla yükselmesinin kendi işlerinde olumsuzluklar meydana getirdiğine dikkat çeken esnaf, siftahsız kepenk kapatır durumda bulunduklarını, hükümetin esnafa yönelik hiçbir olumlu adım atmadığını, her geçen gün artan hayat pahalılığı karşısında sattıkları malların yerine yenisini alamadıkları gibi konularda yaşadıkları sıkıntılarını dile getirdiler.
ÇARE CHP’DİR
Esnafın çay, ayran ve kahve gibi çeşitli ikramlarını kabul eden CHP Urfa Milletvekili M. Vedat Melik, ‘maalesef çarşı pazarda işler durma noktasında. Esnafımız dertli ve sıkıntılı. Çeklerini, günlük ödemelerini bile yapabilmekte zorluklar içindeler. Esnafımız için 1 Kasım umut seçimi niteliğinde olacaktır. Çare CHP’dir. Açıklamış olduğumuz seçim beyannamemizde esnafa, dar gelirliye, emekliye, çiftçiye, memura yönelik yapmaya söz verdiğimiz konular açık ve net. Ben vatandaşlarımızdan bizlere inanmalarını ve en azından bir defaya mahsus dahi olsa CHP’ye sahip çıkmalarını istiyorum. Eğer CHP, ülkemize vermiş olduğu mutluluk, refah ve kalkınmışlık vaatlerini yerine getirmez ise bir sonraki seçimde kimse oy vermesin. Ben burada tüm halkıma sesleniyor ve bize oyları ile sahip çıkmalarını istiyoruz. Yaşanan sorunların çözüm adresi CHP’dir. Refah ve mutluluğun panzehiri CHP’nin reçetesindedir’ diye konuştu.
MUTLU OLDUM
CHP Urfa Milletvekili adayı M. Vedat Melik, esnaf ziyaretleri sırasında Urfa esnafının şahsına gösterdiği ilgiden son derece mutlu olduğunu da sözlerine ekleyerek, ‘kime elimi uzatsam inanın bırakmak istemediler. Sıcak, samimi ve içtendiler. Hepsine gösterdikleri örnek ev sahipliklerinden dolayı teşekkür ederim’ dedi. Melik, esnaf gezilerine Eyyübiye, Haliliye, Karaköprü ilçelerinde de devam edeceğini sözlerine ekledi.