FAKIBABA ÖLÜMDEN DÖNDÜ

08 Ekim 2015 21:44

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Fakıbaba'nın içinde bulunduğu otomobilin... 
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, bu gece Birecik ilçesindeki seçim çalışmasının ardından kente dönerken Birecik-Şanlıurfa karayolunun 23'üncü kilometresinde meydana gelen zincirleme kazada yaralandı.

Hastanede açıklama yapan eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, "Fakıbaba ile telefonda görüşüyorduk. Konuştuğumuz için şoför Allah'tan yavaş gidiyormuş. Bir anda ses kesildi. Fakıbaba'nın inlemeleri gelmeye başladı. İşte o anda anladık ki kaza olmuş. Hemen gereken şeyleri yaptık. Ambulansları gönderdik. Sağlık durumu iyi Allah'a şükür." dedi.

6 KİŞİ YARALANDI

Birecik ilçesinde seçim çalışması yapan Ahmet Eşref Fakıbaba'nın da bulunduğu konvoyda Şanlıurfa'ya dönüş yolunda zincirleme kaza meydana geldi. Zincirleme kazada, milletvekili ve 1 Kasım seçimlerinde yeniden aday olan Ahmet Eşref Fakıbaba'nın da bulunduğu 6 kişi yaralandı.

FARUK ÇELİK HASTANEYE KOŞTU

Kazayı haber alan aralarında Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı ve Ak Parti Şanlıurfa milletvekili adayı Faruk Çelik'in de bulunduğu çok sayıda kişi olay yerine ve hastaneye giderek bilgi aldı.

SAĞLIK DURUMU İYİ

Kazanın ardından ambulans ile Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilerek tedavisine başlanan Fakıbaba'nın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Bu arada Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, hastaneye gelerek doktorlardan Fakıbaba ve diğer yaralıların sağlık durumuna ilişkin bilgi aldı.

Fotoğraf:Yusuf Kürkçüoğlu