ARKAN Kırsalda Tam Hız Çalışıyor

08 Ekim 2015 09:03

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mehmet Arkan Hilvan ilçesinde kırsal mahallelerde seçim çalışmalarını sürdürüyor. Arkan, Hilvan’da kırsal mahalleleri tek tek dolaşarak vatandaşların istek ve şikayetlerini dinliyor. 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mehmet Arkan Hilvan ilçesinde kırsal mahallelerde seçim çalışmalarını sürdürüyor.  Arkan, Hilvan’da kırsal mahalleleri tek tek dolaşarak vatandaşların istek ve şikayetlerini dinliyor.


AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mehmet Arkan Hilvan ilçesinde gezmedik kırsal mahalle bırakmıyor.  Mehmet Arkan’a ziyaretleri sırasında Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ve ilçe teşkilatı katıldı. Mehmet Arkan, Akbaş, Ağırbaş, Tuzveren, Akçakebir, Tepecik, Uzuncuk, Yukarı kamış ve Küçük gölcük kırsal mahallelerini ziyaret etti.  


Kırsal mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelen aday Arkan, içlerinden biri olduğunu hatırlatarak destek istedi. Bölgeyi iyi tanıdığını tüm sıkıntılara hakim olduğunu seçmenlere anlatan Arkan, mevcut sorunların giderileceğini ifade etti.


Seçim çalışmaları ile ilgili konuşan Mehmet Arkan “Bugün sayın Belediye Başkanımız, İlçe Başkanımız, yönetim kurulu üyelerimizle Hilvan’ın kırsal kesimlerini geziyoruz.  Tepecik, uzuncuk, yukarı kamış, Küçük gölcük, Akbaş, Ağırbaş, Tuzveren, Akçakebir köylerini gezdik.  Millet ile iç içeyiz. Halkımızın yirmi dört saat yanında olacağımızı söyledik.  Onlarda bize desteklerinin sonuna kadar olduğunu söylediler. Bu vesile ile gayet mutluyuz.  İnşallah bu 1 Kasım’da sandığa yansıtırsak çok iyi olur” dedi.