YETKİN Esnafın Sorunlarını Dinledi

07 Ekim 2015 13:50

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Abdurrahman Nüvit Yetkin, 1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında Haşimiye, Dabbakhane, Aktar Pazarı, Bakırcılar Çarşısı, Bedesten ve civar esnafları ziyaret ederek... 

Yetkin’den esnaf ziyareti;


“Derdiniz derdimiz, sevinciniz sevincimizdir”


 


AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Abdurrahman Nüvit Yetkin, 1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında Haşimiye, Dabbakhane, Aktar Pazarı, Bakırcılar Çarşısı, Bedesten ve civar esnafları ziyaret ederek AK Partiye destek istedi. AK aday Yetkin, ziyaret ettiği esnafların sorunlarınız ve taleplerini dinleyerek, “derdiniz derdimiz, sevinciniz sevincimizdir” dedi.


 


AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Abdurrahman Nüvit Yetkin, beraberinde Haliliye Beliediye Meclis üyesi Halil Yetkin ve AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Ayneli ile birlikte Haşimiye, Dabbakhane, Aktar Pazarı, Bakırcılar Çarşısı, Bedesten ve civar esnaflarını ziyaret etti.


 


Milletvekili adayı Abdurrahman Yetkin, Dabbakhane esnafı ziyaretinde Şanlıurfa’nın ünlü Kuşları ile ilgilenen Kuşçu esnafları da ziyaret edip, bir süre sohbet etti. Yetkin, her gittiği yerde 1 Kasım seçimlerinin çok önemli olduğunu, huzur ve refahın devamı, yatırımların ve istikrarın devam etmesi, huzursuzlukların son bulması için AK Partiye destek olmalarını istedi.


Ali ÇİZMECİOĞLU-URFAPRESS.NET