Cevheri Ziyaretlerine Devam Ediyor

07 Ekim 2015 05:53

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mehmet Ali Cevheri, Karaköprü ilçe teşkilatı, Eyyübiye esnaf ziyareti ve daha önce görev yaptığı Harran Üniversitesi Eyyubiye Kampusunu ziyaret ederek dua ve destek istedi. 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mehmet Ali Cevheri, Karaköprü ilçe teşkilatı, Eyyübiye esnaf ziyareti ve daha önce görev yaptığı Harran Üniversitesi Eyyubiye Kampusunu ziyaret ederek dua ve destek istedi. AK aday Cevheri, Üniversitelerin ışık saçan kurumlar olduğunu söyledi.


AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mehmet Ali Cevheri, seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Karaköprü İlçe Teşkilatını ziyaret ederek İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy ve Yönetim Kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Ahmet Kaytan ve İl Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Kayral ile bir süre sohbet edip fikir alışverişinde bulundu.


Daha sonra birlikte Karaköprü esnafını ziyaret ederek destek isteye Cevheri, belli bölge ziyareti sonrasında gittiği Eyyubiye ilçesi Yenice Mahallesinde de esnafı ziyaret etti. AK aday Cevheri, vatandaşlarla ayaküstü de olsa sıcak sohbetler yapıp, desteklerini istedi.


Harran Üniversitesi Eyyubiye Kampüsüne de giden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mehmet Ali Cevheri, daha önce birlikte görev yaptığı ve birlikte çalıştığı Öğretim Görevlisi, Okutman ve diğer personeller ve öğrencilerle tek tek tokalaşıp ayaküstü sohbet etti.


Kampüs salonunda bir süre Öğretim Görevlisi arkadaşlarıyla sohbet ederek desteklerini isteyen AK aday Mehmet Ali Cevheri, “Sizler benim kardeşlerimsiniz. Bir insanın ailesi, kişi hakkında olumlu konuşmazsa başarılı olamaz. Ben ümit ediyorum ki, benim ailem hep olumlu konuştu ve sahip çıktı, bizi buraya taşıdılar. Bundan sonra da dua ve desteklerinizi her zaman bekliyorum. İnsanız, aciziz, hata yapabiliriz. Bizi yönlendirmenizi, yol göstermenizi bekliyorum” dedi.


AK aday Cevheri, Üniversitelerin ışık saçan kurumlar olduğunu belirterek, “Üniversiteler ışık saçan kurumlardır, Bana ışık vermenizi özellikle rica ediyorum. Ben her zaman geleceğim. Mazbatayı aldıktan sonra da gelip öğrencilere ders anlatmak istiyorum. Öğrencilerimizi özledim. Onlar bize gıda oldular. Bize enerji verdiler. Her zaman emrinizde olduğumu bilin. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin” diye konuştu.