Melik'e Ankara'da Büyük İlgi

30 Eylül 2015 12:19

Melik, Ankara ATO’da alkışlandı. CHP’nin Ankara ATO salonundaki aday tanıtım programına katılan CHP Urfa milletvekili adayı M. Vedat Melik’e ilgi büyük oldu.  
Melik, Ankara ATO’da alkışlandı.

CHP’nin Ankara ATO salonundaki aday tanıtım programına katılan CHP Urfa milletvekili adayı M. Vedat Melik’e ilgi büyük oldu.



Haber MERKEZİ


ŞANLIURFA – 1 Kasım’da yapılacak olan erken genel seçim öncesi C.H.P ülke genelindeki milletvekili adaylarını Ankara ATO’da düzenlediği bir tören ile kamuoyuna tanıttı. ATO’daki aday tanıtım törenine katılan Melik’e ilgi ise büyük oldu.

GENEL BAŞKANDAN TAM DESTEK

Ankara ATO konferans salonundaki aday tanıtım törene CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra parti yönetimi tam kadro halinde katıldı. İl il tüm milletvekili adaylarının anons edildiği salona partililer sığmadı. Urfa’nın adaylarını tek tek alkışlayarak sahneye alan CHP lideri Kılıçdaroğlu, ‘Urfa’ya ve Urfa’lılara sonsuz bir güven içindeyim. Urfa iktidar bayrağını CHP’nin altı oku olarak göndere çekecektir’ diye konuştu.

2 KASIM’DA SENİ VEKİL OLARAK BEKLİYORUM


Urfa’nın 12 milletvekili adayına da yakından ilgi gösteren CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’nin Urfa birinci sıra milletvekili adayı M Vedat Melik’e ise ayrı bir ilgi gösterdi ve tanıtım toplantısı sonrasında yüz yüze bir görüşmede de bulundu. CHP lideri Kılıçdaroğlu, ‘Vedat Melik, bizim eski vekil arkadaşımız. Ama 1 Kasım seçimlerinden sonra 2 Kasım’da M. Vedat Melik’i Ankara’ya Urfa’nın CHP milletvekili olarak gelmesini bekliyor ve istiyoruz. Melik, bunu Urfa’da başarabilecek güçtedir. Kendisine inanıyoruz’ diye konuştu.

URFA’YA DÖNDÜ

Dün Ankara ATO’da saat 11.00’de gerçekleşen aday tanıtım töreninin ardından akşam uçağı ile Urfa’ya dönen CHP Milletvekili adayı M. Vedat Melik, seçim çalışmalarına kaldığı yerden devam etti. Akşam Edessa TV’nin canlı yayın konuğu olan Melik, burada da önemli açıklamalarda bulundu ve ‘Urfa’nın temel meselelerine köklü çözümler getireceğiz. Bizim icraatlarımız öyle lafta kalmayacaktır’ dedi.