Özyavuz'dan Önemli Açıklamalar

02 Ağustos 2015 00:33

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı,MHP MYK Üyesi İbrahim Özyavuz'dan açıklamalar. 

 “MHP teşkilatı olarak eminiz ki insanlıktan nasibini alan her vatan evladı ülkenin geçirdiği şu zor günler karşısında mümkün değil ki üzülmesin, endişe duymasın.


 Ülkemizde artık her gün her saniye farklı illerden gelen acı haberler duymak bizleri ziyadesiyle rahatsız etmiştir. Şiddet ve ölüm adeta etrafımızı sarmış ve güzel ülkemiz cehenneme çevrilmek istenmiştir. Açılım adı altında sürdürülen diyalogların yerini terör almış, tüm ülke güvenliğimiz tehdit altına girmiştir.


 Bizler anaların ağlamayacağı, bayrağa sarılı tabutların gelmeyeceği, ocaklara ateşlerin düşmeyeceği, çocukların yetim kalmayacağı bir ülke ümidiyle yaşarken kurulan tezgâhların, yapılan ucuz hesapların kurbanı oldu ülkemiz, insanımız. Ceylanpınar ilçemizde iki polisimizi hunharca şehit ettiler.


 Saldırılar bununla da kalmadı, sağımız acı, solumuz hüsran. Her gün ayrı illerden gelen terör saldırıları ve şehit haberleriyle sarsılıyor vicdanlı vatansever insanımız. Türkiye eli kanlı terör örgütlerinin hedefi haline getirildi. Türk Milleti olarak bizler asırlardır şehit veriyoruz, bitmeyiz, yine bitmeyeceğiz.


 İhanet çukurundan bunalan aziz milletimiz yapılan her türlü terörist eyleme gereken cevabı vermeye hazırdır. Bu vesileyle aziz şehitlerimize Allahtan rahmet, yakınlarına ve aziz milletimize baş sağlığı diliyorum. Allah Türk milletinin mahvını planlayan, ihanet çukurunda boğulmuş terör guruplarına fırsat vermesin, onları düşündükleri kötü niyetlerinde boğsun. Mesele vatan, bayrak, memleket meselesidir. Genel Başkanımızın ifade ettiği gibi, memleketimiz için taşın altına elimizi değil, gövdemizi koymaya hazırız.” dedi.