Elektrik Kesintisi Yol Kapattırdı

25 Temmuz 2015 00:08

Şanlıurfa’nın Bahçelievler mahallesinde yaşanan elektrik kesintisinden dolayı bir grup esnaf kentin en işlek caddesinde yolu trafiğe kapattı.  
Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesi Bahçelievler mahallesinde  yaşanan elektrik kesintisinden dolayı bir grup esnaf kentin en işlek caddesinde  yolu trafiğe kapattı.

Haliliye ilçesi Bahçelievler mahallesi çarşı caddesinde sık sık yaşanan elektrik kesintilerini protesto etmek isteyen bir grup esnaf Atatürk Bulvarı Caddesi'ni trafiğe kapattı.

 Esnaf adına açıklama yapan Fırat Sarkanlı " Her yıl yaz ayında sürekli elektriklerimiz kesiliyor, borcumuzda yok sürekli bizlere bahaneler üretiliyor, yok çalışma var direk dikiyoruz gibi bahaneler üretiliyor.  Artık iş yapamaz duruma geldik. Urfa'nın sıcağı zaten malum bir de elektrik kesintileri nedeniyle müşteri içeri girmiyor. Her yere gittik ama sesimizi duyuramadık. Biz de bu halkı mağdur etmek istemeyiz ama ekmeğimizin peşindeyiz, çalışamıyoruz, bugün sadece sembolik olarak bir dakika yolu kapattık eğer sesimiz duyulmasa daha büyüğünü yaparız" dedi.

Sembolik olarak Bir dakika yolu trafiğe kapatan esnaf tekrar yolu açtı. Yaklaşık yarım saat süren protestonun ardından esnaf tekrar iş yerlerine döndü.