Saraçoğlu Basın Toplantısı Yaptı

02 Temmuz 2015 00:26

Şanlıurfaspor'u Şampiyon yaparak, PTT 1. Lig'e çıkaran Şanlıurfaspor Eski Başkanı Kemal Saraçoğlu, basınla iftarda bir araya geldi.Önemli açıklamalar yaptı.VİDEOLU 
Şanlıurfaspor'u Şampiyon yaparak, PTT 1. Lig'e çıkaran, Şanlıurfaspor Eski Başkanı Kemal Saraçoğlu, basınla iftarda bir araya geldi. Saraçoğlu iki buçuk yıl sonra konuştu, Şanlıurfaspor’a “tesisi biz kazandırdık antrenman yapamadan istifamız istendi”dedi.


İftarda,bir restaurantta düzenlenen yemekli toplantıya ulusal ve yerel basının yanı sıra bazı spor yazarları ve yorumcular katıldı.


12 Temmuz'daki kongre ile ilgili, açılamalar yapan Saraçoğlu. “Ben takımı bırakırken 6 milyon lira borç ile ayrıldım şimdi ,25 milyon Lira borç var toplanan 40 milyon lira hariç, Sn.Fethi Şimşek şimdi ise istifa ediyorum diyor. Hani takımı şampiyon yapacaktınız yok öyle yağma ya takımı şampiyon yapın yada borcu sıfırlayın öyle gidin”dedi.
ŞANLIURFA’da, PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor, kongresi 12 Temmuz’da yapılacak. Bir dönem Şanlıurfaspor kulüp Başkanlığı yapan Kemal Saraçoğlu, mevcut yönetimin kulübün borçlarını makul bir seviyeye indirmeleri halinde yeniden başkan olabileceğinin sinyalini verdi. Takımın 3 yıldır başarı göstermediğini ve bunun da mevcut yönetimden kaynaklandığını ifade eden Saraç, kulübü devrettiklerinde borçlarının 6 milyon civarında olduğunu ve bu borcun bu güne kadar 23 milyon’a yükseldiğini ifade ederek şunları söyledi.

“O dönem istifa etmem için zorlandım. Takımın başarısı için bende o dönem istifa ederek yeni yönetime bıraktım. Kulübü bıraktığım zaman 6 milyon lira borç vardı ve bu borç her takımda olur ama bu gün gelinen nokta 3 yılda 23 milyon borç oluyor. Bu borçla bu takıma kimse başkan olmak istemez. Mevcut yönetimin kongrede aday olmayacağı bilgisini aldık. Bizde Şanlıurfaspor sevdalısı olarak bu taşın altına elimizi koymak ve takımın başarısı için 23 milyon borcun mevcut yönetim tarafından makul bir seviyeye indirilmesini istiyoruz. Bu borçla asla kimse başkan olmaz. Şanlıurfaspor en çok borcu olan 3 takım arasında yer alıyor. Mevcut yönetim eğer bu borcu öder veya makul bir seviyeye indirir ise bizde Şanlıurfalıların desteği ile takımın başarısı için aday olabiliriz. Bu lig bu sezon Şanlıurfaspor için çok kritik bir dönem ve lig de birçok başarılı takım yer alıyor. Şanlıurfaspor’un hata yapma lüksü yoktur. Takımın başarısı için mevcut yönetimin bir an önce karar verip yönetimi bırakmalı veya iyi bir kadro ile devam etmeleridir. Bize görev düştüğü takdirde Şanlıurfaspor’un başarısı için elimizden geleni yapıp taşın altına elimizi koyacağız. Her şey Şanlıurfaspor’un başarısı için olacaktır.