Kira Ödeyemeyince Evden Atıldılar

29 Haziran 2015 17:22

Şanlıurfa’da, ev kirasını ödeyemediği gerekçesiyle 4 kişilik Cansoylu Ailesi Haliliye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Binası önüne evin eşyalarını bırakıp protesto etti. 
Şanlıurfa’nın Haliliye İlçesi’nde ev kirasını ödemediği gerekçesiyle,4 kişilik Cansoylu ve ailesi Haliliye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Binası önüne evin eşyalarını bırakıp protesto etti.

Şanlıurfa’nın Haliliye İlçesi’nde ev kirasını ödemediği gerekçesiyle 4 kişilik Cansoylu Ailesi Haliliye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Binası önüne evin eşyalarını bırakıp protesto etti. İşsiz inşaat işçisi Baba Mehmet Cansoylu, evinin kirasını ödeyemediğinden dolayı dışarı atıldığını belirten Cansoylu, Bir yıl önce çocuklarım hasta oldu bankadan kredi çektim ilk önce krediyi istemedim mesaj geldi gittim aldım. İşlerim ters gitti abimden borç aldım işsiz kaldım. Babam bile beni istemedi. Ev kirasını da ödemediğim gerekçesiyle ev sahibi beni dışarı attı. Dün akşam  geç saatlerde ev eşyalarını Haliliye İlçesi’nde bulunan Haliliye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Hizmet Binası’nın önüne bıraktı.  Yaklaşık 1 gündür Sosyal Yardımlaşma önünde orta yerde duran ev eşyalarını ne kaldıran oldu ne de fakir kadına yardımcı olan oldu. Haliliye Sosyal Yardımlaşma yetkilileri ise konuyla alakalı bilgilerinin olmadığını söylediler. urfahaber24 ..urfapress.com