OKUTAN BUGÜN ANILIYOR

26 Mayıs 2015 16:09

Kısa adı ŞUÇGAD olan Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği ile URFA SANAT GÖNÜLLÜLERİ DERNEĞİ işbirliğiyle,yaşama veda eden Gazeteci-Yazar Bülent OKUTAN'ı Anma Gecesi bugün ŞAİR NABİ Kültür Sanat Merkezi'nde yapılacak.  
GENÇ YAŞTA YAŞAMA VEDA EDEN,DUAYEN GAZETECİ BÜLENT OKUTAN'A ANMA GECESİ DÜZENLENECEK

Kısa adı ŞUÇGAD olan Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği ile URFA SANAT GÖNÜLLÜLERİ DERNEĞİ işbirliğiyle,yaşama veda eden Gazeteci-Yazar Bülent OKUTAN'ı Anma Gecesi düzenleniyor.

Urfa'nın en eski gazetelerinden, HİZMET Gazetesi sahipleri olan Okutan Ailesinin geçtiğimiz aylarda yaşama veda eden fertlerinden Bülent Okutan'ı Anma Gecesi gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa dışında yaşayan,Bülent Okutan'ın çalışma ve en yakın arkadaşlarından olan gazetecilerden,Urfa dışında ya şayan Ali Kaşka ve Özcan Güneş de katılacak.


Gecede OKUTAN Ailesinin fertleri ve yakınlarının yanı sıra gazeteciler,protokol,sanatseverler bulunacak.

Çeşitli konuşmaların yanında,Urfa'lı genç ve önemli sanatçılardan Hasan KIRMIZIGÜL,İshak DEMİR,Gülsüm AYSUN ve Ahmet KONAK gecenin atmosferine uygun eserleri seslendirecekler.

Şiirlerin yanı sıra,gecede Bülent OKUTAN'ın yakınları ve arkadaşları birer konuşma yapacaklar.

27 Mayıs 2015 Çarşamba günü akşam saat 20:00'de Büyükşehir Belediyesi ŞAİR NABİ Kültür Sanat Merkezi'nde yapılacak olan geceye ev sahipliği yapacak olan ŞUÇGAD Başkanı ve Urfa Sanat Gönüllüleri Dernek Başkanı Hüseyin Güzel'in yanı sıra Başkan Yardımcısı Ali Çizmecioğlu birer konuşma yapacaklar.


Hüseyin Güzel'in sunumuyla gerçekleşecek olan Anma Gecesine tüm Urfa halkını davet eden Gülebak ve Güzel:Urfa'ya emek ve hizmet vermiş olan değerlerimizi öne çıkarmak,onları anmak geleceğimiz açısından büyük önem arz ediyor,bu tür etkinliklerimizi yapmaya devam edeceğiz. Dediler.

Bülent OKUTAN'ı Anma Gecesi ulusaldan yayın yapan DURU TV'den canlı olarak yayınlanacak.