Özyavuz:Sizin selamınız yokmu?

24 Mayıs 2015 15:25

ÖZYAVUZ : “SİZİN KENDİ SELAMINIZ YOK MU?”..Mhp Myk Üyesi Şanlıurfa Milletvekili Adayı İbrahim Özyavuz mahalle toplantılarına devam ediyor. Beraberinde İl Başkanı Mahmut Güneş ve milletvekili adaylarıyla...  

ÖZYAVUZ : “SİZİN KENDİ SELAMINIZ YOK MU?”


Mhp Myk Üyesi Şanlıurfa Milletvekili Adayı İbrahim Özyavuz mahalle toplantılarına devam ediyor. Beraberinde İl Başkanı Mahmut Güneş ve milletvekili adaylarıyla yaptıkları toplantılarda iktidar Milletvekillerini hedef alan Özyavuz, Şanlıurfa Milletvekillerinin kendi selamıyla değil, Cumhurbaşkanının selamıyla gelmelerini eleştirdiği konuşmasında iktidarın mevcut milletvekillerine yüklendi.
Kendi selamları değil Cumhurbaşkanı selamıy...la gelen AKP milletvekillerine göndermelerde bulunan Özyavuz konuşmasında şunları söyledi:



"Başbakan Şanlıurfa’ya geliyor Cumhur başkanının selamını getirdim diyor, milletvekili geliyor Cumhurbaşkanının selamını getirdim diyor, insana sormazlar mı kendi selamın yok mu senin? Yıllarca geldiler, hiçbir sorunu halledemediler Cumhurbaşkanının selamıyla halletmeye çalışıyorlar. Her geldiklerinde proje sözü verdiler başaramadılar, neden başaramadılar, rantçılık yüzünden. Artık bu milletin yüzüne bakamayacak duruma geldiler, bunun farkında oldukları için de Cumhurbaşkanının selamına sığınıyorlar. Çünkü biri çıkar sen buraya beş sene önce de geldin ne yaptın bizim için der”