İTİNAYLA YAMA YAPILIR!

22 Mayıs 2015 08:05

Düzenlenmesinin üzerinden yaklaşık 5 ay geçen Divan Yolu ve Kara Meydanı civarında hummalı bir çalışma daha gözlere çarptı.  

İtinayla yama yapılır!


-Kadir DEVİR-                                                                          


Düzenlenmesinin üzerinden yaklaşık 5 ay geçen Divan Yolu ve Kara Meydanı civarında hummalı bir çalışma daha gözlere çarptı. Yol üzerinde yer alan kara taşlar Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığınca kaldırılmış yerine asfalt dökülmüştü, fakat dün objektiflerimize yakalanan görüntüde cadde üzerinde yeni yapılan asfalta yama çalışmalarının hummalı bir şekilde yapılması dikkat çekti.


Yaklaşık 5 ay önce yeni asfaltın döküldüğü cadde üzerinde yapılan yama çalışması, akıllara acaba asfalt doğru zamanda, uygun şekilde dökülmedi mi sorusunu getirdi. Yapılan bu çalışmalar eleştirileri de beraberinde getirdi.


Yaşanan yama çalışmaları vatandaşlar arasında da tartışma konusu oldu. Bazı vatandaşlar cadde üzerinde yapılan yama çalışmalarının kötü ve çirkin görüntüye sebep olduğunu belirtti. Önce yapılan asfaltın kısa bir süre içinde çökmesine anlam veremeyen vatandaşlar, harcanan paranın boş yere gittiğini ifade ettiler. Öte yandan bazı vatandaşlar ise caddede yapılan yama çalışmalarının zorunlu olduğunu, cadde üzerinde oluşan boşlukların araçlara zarar verdiğini vurguladılar.urfanatik