Özyavuz'un Birlik Beraberlik Yemeği

21 Mayıs 2015 10:01

MHP MYK Üyesi Şanlıurfa Milletvekili Adayı İbrahim Özyavuz düzenlediği yemekli toplantıda geçmişten günümüze emek verenleri bir araya getirdi.  

ÖZYAVUZ: “ARKAMIZDA GAYRİ MEŞRU BİR GÜÇ YOKTUR, BİZ GÜCÜ MİLLETTEN ALIYORUZ”


MHP MYK Üyesi Şanlıurfa Milletvekili Adayı İbrahim Özyavuz düzenlediği yemekli toplantıda geçmişten günümüze emek verenleri bir araya getirdi. Katılımın yoğun olduğu toplantıda İl başkanı Mahmut Güneş, Milletvekili Adayları,  Kadın Kolları ve Ülkü Ocakları da hazır bulundu.


MHP Milletvekili Muzaffer Çakmaklı’nın da katılım gösterdiği toplantıya bir dönem Merhum Alparslan Türkeş’in danışmanlığını üstlenen eski Milletvekili Osman Doğan’ da katıldı.


MHP MYK Üyesi Şanlıurfa Milletvekili Adayı İbrahim Özyavuz katılım gösteren herkesle tokalaşarak teşekkür etti.


Özyavuz teşekkür konuşmasında şunları söyledi.


“Biz Şanlıurfa’da emeği geçen tüm arkadaşlarımızın burada olmasını arzu ettik. Bu organizasyon parti teşkilatımız dışında siz davetlilerimiz için şahsım adına düzenlenen bir organizasyondur. Bu bir parti yemeği değildir, bu emek veren siz değerli dostlarımız için hazırlanan bir davettir. Artık isimler üzerinden lütfen bu davayı değerlendirmeyelim, Bizim artık bazı şeylere tahammülümüz kalmadı. Bugün bizim yerimizde, yarın sizler olacaksınız. Lütfen bu davaya sahip çıkalım. Bu bir sıra işi, nöbet işi, emek işi, biz sizlerin desteğiyle eğer meclise gidersek bu görevi sizlere layık olmak için yapacağız.


Sayın genel başkanımızın bir söylemi var, biz gücünü sadece milletten alan bir siyasi oluşumuz. Bizim sırtımızı dayadığımız ne içerde ne dışarda hiçbir gayri meşru güç yoktur. Sadece milletin desteği ile iktidar olacağız. İnşaallah sizlerle birlikte iktidara yürüyeceğiz ve bunu hep birlikte başaracağız.”