Karaköprü'ye Araç Filo Desteği

20 Mayıs 2015 06:14

Karaköprü Belediyesi tarafından vatandaşlara daha verimli, daha etkin ve daha hızlı hizmet sunmak amacıyla, yeni araçlar farklı birimlerde kullanılmak üzere araç filosuna dahil edildi.  
Karaköprü’yü çekim merkezi haline getirecek projeleri birer birer hayata geçiren Karaköprü Belediyesi, hizmetlerin kalitesini arttırmak ve Belediye hizmetlerinin daha etkin biçimde yürütülmesini sağlamak amacıyla araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor.



Karaköprü Belediyesi tarafından vatandaşlara daha verimli, daha etkin ve daha hızlı hizmet sunmak amacıyla, yeni araçlar farklı birimlerde kullanılmak üzere araç filosuna dahil edildi.



Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Belediye Başkan yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ve birim amirleri yeni alınan 3 adet binek, 3 adet pikap ve 4 adet traktör aracını yakından incelendiler.



Yeni araçlarla ilgili konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi; “Karaköprü Belediye Başkanlığımızın encümenlerinin almış olduğu karar noktasında kiralamadan kurumu kurtarmak. Kurumun kendi mülkiyetine geçecek araçlar noktasında önemli çalışmalara imza attık. Son olarak ta satın alma birimimizin almış olduğu ve encümenimizin de onaylamış olduğu araçları teslim aldık.

3 adet binek, 3 adet pikap ve 4 adet traktör hem temizlik hizmetin de hem de park ve bahçe hizmetinde ve en önemlisi olan geniş bir coğrafyaya kavuştuk. Çünkü ilaçlamanın sıkı bir denetim altında yapılması gerekiyor. Aldığımız yeni araçlar ve ilaçlama makineleri ile Karaköprü’deki tüm mahallelere en iyi ilaçlama, en iyi park ve bahçeler hizmetini ve en iyi temizlik hizmetini götürmeyi hedefledik.


Araçlarımız sıfır olarak alındı. Güzel bir şekilde Karaköprü’müze hizmet verecektir. Emeği geçen tüm kadroyu tebrik ediyorum. Karaköprü ilçemize, Karaköprü Belediyemize ve Karaköprü’de yaşayan tüm insanlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.