Öğrenciler Hünerlerini Sergilediler

20 Mayıs 2015 00:02

Yılsonu etkinlikleri kapsamında Cengiz Topel İlköğretim Okulu öğrencileri çeşitli gösteriler düzenleyerek gönüllerince eğlendiler. 

Öğrenciler hünerlerini sergilediler


Murat ÇİFTÇİ


Yılsonu etkinlikleri kapsamında Cengiz Topel İlköğretim Okulu öğrencileri çeşitli gösteriler düzenleyerek gönüllerince eğlendiler.


Şair Nabi Kültür Merkezinde düzenlenen yılsonu etkinliğine öğrencilerin aileleri katıldı. Yoğun bir katılımın gerçekleştiği yılsonu etkinliğinde öğrenciler çeşitli gösteriler düzenledi.


Öğrencilerin gösterimi öncesi Cengiz Topel İlköğretim Okulu Müdürü Ömer Baytak bir açıklama gerçekleştirdi. Baytak açıklamalarında şunları kaydetti; “Sizler çocuklarınızın mutluluğunu paylaşmak için buradasınız. Çok daha güzel bir salonda çok daha güzel bir ortamda bir arada olmak isterdik. Sizleri yormamak adına burayı tercih ettik. Programımız 23 Nisan’da  olumsuz hava koşulları sebebiyle yarım kaldı istediğimiz gibi olmadı. Sizler için kıymetli olan çocuklarınızın gözlerindeki üzüntüyü görünce ben o an dedim üzülmeyin bugünü tekrarlayacağız.Hazırlıklarımızı 23 Nisan için yapmıştık ama 19 Mayıs’a denk geldi.İki bayramı bir arada kutlamaya vesile oldu  bu olumsuzluk.Gecemize emek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.


Konuşmaların ardından gece çocukların hazırlamış olduğu gösterilerle devam etti.urfanatik