Nike Liseler Şampiyonu Belli Oldu

18 Mayıs 2015 05:00

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürlüğü, Türkiye Futbol Federasyonu ve Milli Eğitim İl Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlediği liseler arası nike halı saha ligi finali nefes kesti. 

Liseler arası Nike halı saha ligi şampiyonu belli oldu.


Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürlüğü, Türkiye Futbol Federasyonu ve  Milli Eğitim İl Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlediği liseler arası nike halı saha ligi finali nefes kesti.


Bu turnuvaya 91 takımdan 100 sporcunun iştirak etiği organizasyonda şampiyon, Şair Naci Anadolu Lisesi olurken, 2. İse Ayhan Şahank Lisesi, 3. Mahmut İkbal Anadolu Lisesi oldu.


Finali oynayan Şair Nabi Anadolu Lisesi Malatya’da, Ayhan Şahank lisesi ise Adana’ da bölge şampiyonasına gitmeye hak kazandı.


Nika Halı saha turnuvası koordinatörü Müjdat KILIÇ, yapmış olduğu konuşmada; Güzel bir organizasyon oldu. Spora yakışır mücadeleler olması bizim bu organizasyonumuzun değerliliğini arttırmak ile beraber futbol kültürünün gelişmesi anlamında da önemli destekleyici unsur olmuştur. Bütün katılımcılara teşekkürlerini ileten KILIÇ, turnuvada Final oynayan Şair Nabi Anadolu lisesi ve Ayhan Şahank lisesine tebriklerini iletti.


Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Murat ÖNEN,  bu turnuvaya katılan sporculara, beden eğitimi öğretmenlerine, okul müdürlerine ve takımlarına desteklerini bir an olsun esirgemeyen seyircilere teşekkür ederek sözlerine başlayan ÖNEN, oynana onca müsabakalarda en ufak bir tartışmanın olmaması fair play çerçevesinde müsabakaların geçmesi bizmerli son derece mutlu etmiştir. Turnada şampiyon olan Şair Nabi Anadolu Lisesi ve Ayhan Şahank lisesine Malatya ve Adana da bizleri en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Dedi bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.


Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürü Ertuğrul YILDIZ, Geçen yıllara oranla bu yıl rekor bir katılım ile bu güzel organizasyonumuzu tamamladık. Yapılan bu turnuvada yetenekli oyuncular tespit edilerek Şanlıurfa futboluna kazandırmayı amaçlıyoruz. Şenlik havasında geçen bu organizasyonu bizler açısından anlamı ve değeri büyüktür. Çünkü burada sporun gerçek amaçları olan sevgi, saygı, hoş görü anlayışını gençlerimize kanalize etmektir diyen YILDIZ, bu yıl 91 takım 1000 sporcu ile bu turnuvaya katıldığını ve müsabakalarda bir taşkınlık bir problem olmamasının altını çizen YILDIZ, Turnuvada Emeği geçen herkese teşekkür etti.