YOK BÖYLE BİR ÖNLEM!

29 Nisan 2015 13:48

Şanlıurfa’nın ana artelerinden biri olan Atatürk Bulvarı üzerinde yapılan çalışmalardan sonra trafik kazaları üst üste yaşanan kazalar birçok vatandaşın yaralanmasına,son olarak da bir vatandaşın ölümüne neden olmuştu.İşte vatandaşı güldüren önlem!  

-Kadir DEVİR-


Şanlıurfa’nın ana artelerinden biri olan Atatürk Bulvarı üzerinde yapılan çalışmalardan sonra trafik kazaları üst üste yaşanan kazalar birçok vatandaşın yaralanmasına,son olarak da bir vatandaşın ölümüne neden olmuştu.


Yaşanan trafik kazalarından sonra önlem almaya geçen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ekipleri aldıkları önlemlerle vatandaşları güldürdü.


Refüjlerin ortasına çekilen  şeritlerle önlem alan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yol üzerine uyarıcı levha koymayı da ihmal etmedi.


Alınan önlemlerin ne kadar faydalı olup olmayacağı ise merak konusu oldu. Levhada yer alan  ‘Dikkat Çift Yönlü Otobüs Yolu’ ibaresinin okuma yazma seviyesinin en düşük olduğu illerden biri olan Şanlıurfa’da vatandaşlar tarafından nasıl anlaşılacağı ise bilinmiyor.urfanatik