COŞKUN'dan 23 Nisan Mesajı

23 Nisan 2015 05:29

Cumhuriyet Halk Partisi Karaköprü İlçe Başkanı C.Cahit Coşkun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle, bir kutlama mesajı yayınladı. 

CHP Karaköprü İlçe Başkanı Coşkun’dan 23 Nisan Mesajı


Cumhuriyet Halk Partisi Karaköprü İlçe Başkanı C.Cahit Coşkun,  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle, bir kutlama mesajı yayınladı.


İlçe Başkanı Coşkun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle, yayınladığı mesajında; “23 Nisan 1920 Ulusal Egemenliğimizin simgesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisinin Kuruluş gününü Mustafa Kemal Atatürk bir bayram olarak kabul ederek, çocuklara gösterdiği değeri ve önemi bir kez daha göstermiştir.


   Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, Cumhuriyet’imizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, toplumumuzun her alanındaki ileri atılımlarına öncülük yapacak, kalpleri vatan ve millet sevgisiyle dolu, görev ve sorumluluklarına yürekten bağlı, düşünceli insanlar olarak yetişmesi en büyük dileğimizdir.


Varlıklarıyla hayatımıza neşe katan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum” dedi.