ÜLGEN ŞURKAV'dan İstifa Etti

21 Nisan 2015 09:34

İş adamı ibrahim Ülgen , ŞURKAV İzmir Şube Başkanlığından istifa etti.URFA ŞURKAV iki kolunu da kaybetti.Sırada İstanbul kaldı.  

ŞURKAV BİR KOLUNU DAHA KAYBETTİ.


İş adamı ibrahim Ülgen , ŞURKAV İzmir Başkanlığından istifa etti.


ŞURKAV İzmir Şube başkanı İbrahim Ülgen,kısa zamanda vakıf adına bulunduğu süre içersinde,Urfa'yı ve Urfa'lıları İzmir'de sergiler,konserler düzenleyerek  İzmir'lilere tanıtmış, yapılan aktiviteler ses getirmişti.


Şurkav İzmir Şube Başkanı olan İbrahim Ülgen, daha önceleri Urfa Spor yönetim kadrosunda uzun zaman hizmet etmiştir.Bulunduğu İzmir Buca'da yine Buca Spor yönetiminde yer alırken başarılı genç futbolcuları Türkiye' ye kazandırmıştır.


Geçtiğimiz yaz,Urfa'yı tanıtmak amacıyla İzmir'li iş adamlarından oluşan bir gurubu , temin ettiği  otobüs kiralayarak karayoluyla Urfa'ya getirmiş,tarihi turizm beldelerini,köylerini hatta şiveleriyle kısa Urfa rivayet ve yemek tariflerine kadar işlemiş, kısa tanıtım filmi bile yapmış hazırlamıştı.


Peki neden bu kadar gönülden,hizmet eden ve Urfa'lı olan İbrahim Ülgen , Urfa ŞURKAV 'dan istifa etti?


Sayısız Urfa tanıtım projeleri olan İbrahim Ülgen , gerek Urfa'da gerekse İzmir'de başarılı sosyal etkinlik sağlayan İzmir ŞURKAV'dan  istifa ederek şubeyi kapattı.


Daha önce Ankara Şurkav başkanı Abdurrahman Sanlı istifa ederek Ankara ŞURKAV'ı n kapılarına kilit vurmuştu ,şimdiyse İzmir ŞURKAV kapısı kilitlendi.


Kısa aralıklarla peşpeşe büyük hizmetler vermiş  Türkiye'de ,Urfa ve Urfa  kültürünü tanıtım amaçla kurulan ŞURKAV şubeleri neden küstürüldü?


Kısa zamanda kamuoyu ,kişilerin kendi yorumlarını ve ne sebeplerle ayrıldıklarını öğrenir.


Olan binbir emeklerle o günlerden bu güne kadar taşınan Urfanın başarılı ŞURKAV vakfına oluyor.


Sebepler mazeretler başarılı hizmet verenleri  derinden etkilemiş ki ,bu kadar çok sevdikleri gönülden bağlı oldukları hizmetler verdikleri kurumu terk etmişler kapılarını kapatmışlar.


URFA ŞURKAV iki kolunu da kaybetti.Sırada İstanbul kaldı.