TORU STK'lara Önem Veriyor

24 Mart 2015 00:05

Seçim çalışmaları kapsamında Sivil Toplum kuruluşlarına yönelik ziyaretlerini sürdüren AK Parti Milletvekili aday adayı İbrahim Toru, sorun ve talepleri dinliyor. 

Sivil Toplum Kuruluşlarına yönelik ziyaretlerini sürdüren AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı İbrahim Toru, Şanlıurfa Muharip Gaziler Derneğini ziyaret etti.


Seçim çalışmaları kapsamında Sivil Toplum kuruluşlarına yönelik ziyaretlerini sürdüren AK Parti Milletvekili aday adayı İbrahim Toru, sorun ve talepleri dinliyor.


Türkiye Muharip Gaziler Derneği Şanlıurfa Şubesini ziyaret eden milletvekili aday adayı İbrahim Toru, dernek başkanı Hasan Aslan ve üyelerle görüşerek taleplerini dinledi.


Kendilerini yalnız bırakmadığı için teşekkür eden muharip Gaziler Dernek Başkanı Hasan Aslan, İbrahim Toru’ya çıktığı yolda başarılar dilediğini söyledi.


Bu arada, 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçim kampanyası kapsamında STK ziyaretlerini yaklaşık 3 aydır sürdüren AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı İbrahim Toru, “Sivil toplum kurulumlarımızın önemi tartışılamaz. İnşallah seçildiğimde de STK’larımızla sürekli istişare içerisinde olacağım” dedi.


AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı İbrahim Toru, seçim kampanyasını tüm hızıyla sürdürüyor.


İşadamlığı ve medya hayatına atıldığı günden bu yana Sivil Toplum Kuruluşları içerisinde yer alan ve Milletvekili aday adayı olduktan sonra da 3 aydır Sivil Toplum Kuruluşlarına ziyarette bulunan İbrahim Toru, projelerini anlattı ve destek istedi.


STK ziyaretlerine ilk olarak üyesi bulunduğu Sivil Toplum kuruluşlarını ziyaret ederek başlayan İbrahim Toru, büyük bir ilgi ile karşılandı.


 “Sivil Toplum Kuruluşları, toplumsal tepkinin dinamiği ve demokrasinin emniyet kilididir. Bir ülkede Sivil Toplum Kuruluşları ne kadar güçlüyse o ülke de o kadar güçlüdür. Sivil Toplum Kuruluşları da siyasal partiler gibi demokratik hayatın vazgeçilmez unsurlarıdır. Bu kuruluşlar olmayınca toplumun sorunlarını siyasal sisteme iletmesi ve onu harekete geçirmesi mümkün değildir” diyen İbrahim Toru, STK’ların günümüzde öneminin tartışılmaz olduğunu kaydetti.