YÜREK BURKAN TABLO

04 Şubat 2015 00:06

Sabahın erken saatlerinde yollara düşerek caddelerde ve sokaklarda bulunan çöp konteynırlarını karıştırıp geri dönüşüm için kâğıt, plastik, demir gibi maddeleri toplayarak hayat mücadelelerini sürdüren... 
Sabahın erken saatlerinde yollara düşerek caddelerde ve sokaklarda bulunan çöp konteynırlarını karıştırıp geri dönüşüm için kâğıt, plastik, demir gibi maddeleri toplayarak hayat mücadelelerini sürdüren gençler, Bahçelievler Mahallesinde çöp araçlarını ağaçlara bağlayarak hırsızlık olaylarına karşı koruyan gençlerin bu davranışı yürek burktu.

Murat ÇİFTÇİ

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesinde çöp toplayarak yaşam mücadelelerini sürdüren bazı gençler, çöp araçlarını Bahçelievler mahallesinde bulunan binaların arkasındaki ağaçlara kilitleyerek çöp araçlarını hırsızlara karşı bu şekilde korumaya çalışıyorlar.

Geçim sıkıntısı derdine düşen bazı gençler çöp araçlarını hırsızlık olaylarına karşı böyle bir yönteme başvurarak koruduklarını belirttiler.

Çöp araçları sayesinde kimilerinin evine ekmek götürdüğü kimisinin ise ailelerine destek vermek amacıyla bu işi yaptığı öğrenildi.urfanatik