Demirkol'dan Karne Hediyesi

24 Ocak 2015 00:36

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, 2014- 2015 Eğitim ve Öğretim Yılı ara tatilinde öğrencilere karne hediyelerini dağıttı. 

Gittiği okullarda öğrencilerden ‘Haliliye'yi Şanlıurfa'da, Şanlıurfa'yı ise Türkiye'de birinci yapmak çok çalışacakları’ sözünü alan Başkan Demirkol, sabah saatlerinde ilk olarak Tenekeci Mahmut Güzelgöz Ortaokulu’nu ziyaret etti. Okul Müdürü Ahmet Çelik tarafından karşılanan Başkan Demirkol, başarılı olan öğrencilere karnelerini teslim etti.


 


Eğitim ve öğretim yılının birinci döneminin tamamlandığını hatırlatan Başkan Demirkol, öğrencilere yaptığı konuşmada şunları söyledi:


"2014- 2015 Eğitim ve Öğretim yılının birinci dönemini tamamlamış bulunuyoruz. Birinci dönemde hepimiz, sizler bizden daha çok sabah erken kalkıp okula gittiniz. Soğuk demediniz, sıcak demediniz, her gün sabahın erken saatlerinden itibaren okula gittiniz. Derslerinize çalıştınız. Sonunda bir karne aldınız. Bu hiçbir zaman için sonuç değil bir başlangıçtır. Birinci dönem bitti ama ikinci dönem 15 gün sonra başlayacak. Birinci dönemde başarılı olanlar, başarılarının devamı için daha çok çalışacak. Birinci dönemde hedeflediği başarıyı elde edemeyenler, bu defa ikinci dönemde hedeflediği başarıyı elde etmek için daha fazla çalışacak. Biz de Haliliye Belediyesi ve Belediye Başkanı olarak hayatınızı kolaylaştırmak için elimizden geleni yapacağız. Şimdi ben sizden bir söz isteyeceğim; ikinci dönem daha fazla çalışacak mıyız? Bu okul Haliliye'de birinci olacak mı? Haliliye Urfa'da birinci olacak mı? Şanlıurfa, Türkiye'de birinci olacak mı?"


 


Başkan Demirkol, burada öğrencilere karne hediyelerini verdikten sonra Hacı Eyyüp Koç Ortaokulu'na gitti. Okul Müdürü Ahmet Apaydın tarafından karşılanan Başkan Demirkol'a Haliliye Belediye Meclis Üyeleri Abdulkadir Altundağ ve Mehmet Selim Polatkan'da eşlik etti. Başkan Demirkol; karne hediyelerini verdiği öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirip Şanlıurfa Kız Teknik Ve Meslek Lisesi'ne geçti. Başkan Demirkol, burada da Okul Müdürü Semiha Kanpakoğlu ile görüştükten sonra öğrencilere karne hediyelerini takdim etti.


 


MECLİS ÜYELERİ DE OKULLARI ZİYARET ETTİ


Haliliye Belediye Meclis Üyeleri Hasan Kaya ve Mehmet Keskin de, Süleymaniye ve GAP Orta Okullarını ziyaret etti. Burada okula yöneticileri ile görüşen meclis üyeleri, öğrencilere karne hediyelerini takdim etti. Haliliye Belediye Meclis Üyesi Abdurrahman Beyaz ise Yeniköy, Mamuca ve Havşanlı Ortaokulları ile Mutluca Lisesi'ne giderek görüştüğü öğrencilere karne hediyelerini verdi