KUPAYI KEMAL KAPAKLI VERDİ

21 Ocak 2015 08:15

Her yıl geleneksel olarak gerçekleşen Şanlıurfa GAP Gazeteciler Cemiyeti koşusunu Kıss Of Steps kazandı. 
Haber MERKEZİ


ŞANLIURFA – Her yıl geleneksel olarak gerçekleşen Şanlıurfa GAP Gazeteciler Cemiyeti koşusunu Kıss Of Steps kazandı. T.J.K Şanlıurfa resmi at yarışlarının 4’ncü ayağında gerçekleşen Kupa ve 32 bin TL para ödüllü koşuya ilgi büyük oldu. 10 İngiliz atının kıyasıya yarıştığı koşuyu Ömer Kaya’nın jokeyliğini yaptığı Mehmet Yılmazoğlu’nun Kıss Of Steps isimli atı kazandı.

KUPAYI BAŞKAN KAPAKLI VERDİ

Şanlıurfa Hipodromunda gece gerçekleşen 2000 metre kum pist yarışına 10 İngiliz atı katıldı. Kıyasıya bir mücadelenin ortaya konulduğu yarışı Ömr Kaya’nın jokeyliğini yaptığı 7 yaşındaki Kıss Of Steps isimli at kazandı. Yarış sonrası düzenlenen kupa töreninde ise atın sahibi Mehmet Yılmazoğlu’na birincilik kupasını Şanlıurfa GAP Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Kapaklı verdi. Kapaklı, Yılmazoğlu’na bundan sonraki yarışlarında da başarı dileklerinde bulunurken, at sahibi Mehmet Yılmazoğlu ise mutlu ve gururlu olduğu söyledi.

GENİŞ KATILIM


Şanlıurfa Hipodromundaki yarış gecesine ilgi büyük oldu. Resmi yarışın 4’ncü ayağında para ve kupa ödüllü yarışa ise Cemiyet yönetimi ilgi gösterdi. Cemiyet Başkanı Kemal Kapaklı’nın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Nihat Çiçek, İ. Halil Çini ile Denetim Kurulundan Şahin Divitçi ve Yusuf Ziya Kapaklı’nın da hazır bulundukları yarışa Şanlıurfa at yarışı derneği ile birçok at sahibi de yarışı birlikte izlediler.


OTOBÜS SERVİSİ KONULSUN


Bu arada at yarışların gece yapıldığı Şanlıurfa Hipodromuna ise Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine bağlı BELSAN’ın ulaşım amacı ile otobüs tahsis etmemesi ise büyük tepki görmekte. ‘Bizim özel araçlarımız yok, Belediye neden yarış günü birkaç tane otobüs kaldırmıyor. At yarış severleri olarak Hipodroma gelmek istiyoruz’ dediler. Öte yandan Urfa’da resmi at yarışlarından dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin kasasına ise 12 trilyon liraya yakın bir para akşının da olduğu öğrenildi.

URFAPRESS.COM