YGM'den 2. Kültür Ve Sanat Şöleni

22 Aralık 2014 04:57

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Yenişehir Gençlik Merkezi etkinliklerine aralıksız devam ediyor. 
Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Yenişehir Gençlik Merkezi etkinliklerine aralıksız devam ediyor.
YGM, ilkini geçen yıl düzenlediği “Kültür ve Sanat Şöleni” nin ikincisini düzenliyor. Kurulduğu günden beri yaptığı etkinlik ve faaliyetlerle adını duyuran Yenişehir Gençlik Merkezi, herkesin gönlünde yer etmeyi başardı.
18 ayda 3200 üye sayısına ulaşan ve açtığı 30 kursla bir rekora imza atan YGM, kursların yanı sıra kültür ve sanat ağırlıklı etkinlikler düzenleyerek adından söz ettiriyor.
Kendi üyelerince düzenlenen gecede şiir yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verilecek. Gecede, türkü, şarkı, tiyatro, şiir halkoyunları ve Rap olacak; ayrıca mahalli sanatçı Ali TOPRAK da şarkılarıyla güzel mesajlar verecek.
Şölen de Hat sanatı ve Ebru sergisi de açılacak.
Bu büyük gecenin sonunda çekilişle 3 kişiye tablet bilgisayar, 3 kişiye de hat ve ebru tablosu verilecek
Yenişehir Gençlik Merkezi müdürü Abdullah CANBEYLİ: “ İkincisini düzenleyeceğimiz geceye tüm halkımızı bekliyoruz. En azından üyelerimizin aileleri, kendi çocuklarını böyle bir etkinlikte izleme fırsatı bulacak. Amacımız gençlere hizmet veren bu kurumun yeri ve önemini gözler önüne sermek.” Dedi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürü Ertuğrul YILDIZ ise:” Gençlerimizin bilgi ve becerilerini sergileme imkanı buldukları Gençlik Merkezlerimiz zaman zaman bu tür kültür ve sanat ağırlıklı projelere imza atıyor.Böylesi etkinliklerde aktif rol alan gençlerimiz özgüven duygusu ile kendilerini kanıtlama fırsatı buluyor.Her zaman olduğu gibi hep gençlerimizleyiz.” Diye konuştu.