Bu Karmaşa Ne Zaman Bitecek!

20 Aralık 2014 01:27

Haliliye İlçe sınırları içerisinde yer alan Yeşildirek kavşağında yaşanan trafik çilesi devam ediyor. Murat ÇİFTÇİ'nin haberi. 
Haliliye İlçe sınırları içerisinde yer alan Yeşildirek kavşağında yaşanan trafik çilesi devam ediyor.

Murat ÇİFTÇİ

Haliliye ilçe sınırları içerisinde yer alan Yeşildirek Kavşağında vatandaşlar trafik yoğunluğundan dolayı dakikalarca yollarda beklemek zorunda kaldı.

Özellikle havaların yağışlı olduğu günlerde Yeşildirek kavşağında trafik sıkışıklığı yaşanılıyor.Trafik yoğunluğunun yaşandığı Yeşildirek Kavşağında araçların uzun kuyruklar oluşturduğu görüldü.

Ayrıca Yeşildirek Kavşağında yaşanan trafik sıkışıklığından dolayı trafik polislerinin herhangi bir tedbir almaması dikkatlerden kaçmadı.

Yaşanan trafik yoğunluğundan dolayı dakikalarca araçlarında bekleyen sürücüler korna çalarak olaya tepki verdi.

Trafik karmaşasından dolayı araç sürücüleri , “Yollar çok dar, Emniyet yetkilileri herhangi bir önlem almıyor. Hafif bir yağmur yağdığı zaman hemen yollar kapanır. Bu kavşakta özellikle trafik polislerinin görevli olmasını istiyoruz. Belediyemizden de burada trafik yoğunluğunun daha az seviyeye indirecek bir proje istiyoruz. Her gün bu durumla karşılaşmaktan bıktık” şeklinde sitemde bulundular.urfanatik