YGM'liler Hayvan Barınağındaydı

18 Aralık 2014 01:44

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Yenişehir Gençlik Merkezi etkinliklerine aralıksız devam ediyor. 
YGM ‘DEN HAYVAN SEVGİSİ
YENİŞEHİR GENÇLİK MERKEZİ BELEDİYE HAYVAN BARINAĞINI ZİYARET ETTİ.
Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Yenişehir Gençlik Merkezi etkinliklerine aralıksız devam ediyor.
YGM, bilindiği üzere sosyal ve kültürel aktivitelerin yanı sıra değişik etkinlikler gerçekleştiriyor.
Başıboş ve sahipsiz hayvanların barındığı ve Belediyeye ait Hayvan barınağını ziyaret eden YGM üyeleri, burada hayvanlara ilgi göstererek onlarla güzel vakit geçirdi.
Kedi ve köpeklerin bulunduğu barınağı gezen üyelerin sevinci gözlerinden okunuyordu.
Gençler bu değişik etkinlik için YGM yöneticilerine teşekkür ettiler.
Yenişehir Gençlik Merkezi müdürü Abdullah CANBEYLİ: “ Üyelerimize değişik ve sıra dışı etkinlikler hazırlıyoruz. Hayvan barınağını ziyaret te bunlardan biri.Amacımız gençlerimizi günlük yaşantımızda uzak kaldığımız hayvanlarla buluşturup, hayvan sevgisi aşılamaktı.Gençler çok sevindi.Onların mutluluğu bizim mutluluğumuz.” Dedi
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürü Ertuğrul YILDIZ ise:” Gençlerimizin yaşantımızın bir parçası olan havyaları yakından görmeleri ve onları sevmeleri adına yapılan bu etkinlik, hayvanları tanıma anlamında önemli bir etkinlik. Gençlik Merkezlerimiz bu değişik etkinliklerle gençlerimize daha güzel yarınlar hazırlanmak amacında.” Diye konuştu.