Büyük USTA Gideli 6 Yıl Oldu

15 Aralık 2014 08:03

Urfa müziğinin önde gelen Ustalarından,sevilen insan,büyük sanatçı Abdullah UYANIK'ın vefat yıldönümünde oğlu Levent UYANIK'tan duygusal paylaşım. 
Urfa müziğinin önde gelen Ustalarından,sevilen insan,büyük sanatçı Abdullah UYANIK'ın vefat yıldönümünde oğlu Levent UYANIK'tan sosyal medyada duygusal paylaşım.

"6 yıl sonra bile insanı çaresiz, öfkeli, isyankar yapan gündür…Artık Babanın acısı o kadar keskin değildir ama hala hep oradadır. Mezarına giderken hiçbir şey hissetmiyorum sanırsın, günlük olaylardan konuşursun yanındakiyle. Ama beyaz mermerin üzerindeki adına parmaklarını değdirdiğinde ağlamaya başlarsın. Bu acı madem bu kadar yüzeydeydi, nasıl yokmuş gibi bastırabiliyordun on dakika önce, anlamazsın. Ölüm acısına dayanılır bir süre sonra. Ama hayatın onsuz geçmesi, heyecanla bir şey anlatmak istediğinde, bir şey sormak istediğinde arayamamak, sonra özlemek, yine özlemek…Asıl zor gelen bunlardır. Altı yıl sonra, artık onsuz da mutlu olabildiğini ama bundan sonra her mutluluğunda onsuzluğun damgasını taşıyacağını görürsün."..Levent Uyanık

URFAPRESS.COM olarak büyük Ustayı bir kez daha rahmetle anarken,Ailesine sabırlar diliyoruz.
URFAPRESS.COM