ÖZYAVUZ Kutlama Mesajı Yayınladı

24 Kasım 2014 07:58

Miliiyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İbrahim ÖZYAVUZ,Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 
Kutsal bir mesleği icra eden, bizleri yetiştiren , gelecek nesillerimizi hazırlayacak olan öğretmenlerimizin, bu güzel günü, maalesef buruk ve hüzünlü geçirdiklerini yakinen biliyoruz.


Türkiye’nin bu günkü kötü ekonomik şartlarından, bir çok kesimini etkilendiği gibi öğretmenlerimizde bu sıkıntıları çok yakından hissetmektedirler. Günümüz şartlarında aldıkları maaşın yoksulluk sınırının altında olması ve yaşam mücadelesi içersinde ayakta kalmaya çalışan bu insanlarımız, bütün iyi niyetleri ile bu sıkıntılarını işlerine yansıtmamaya çalışsalar bile, maalesef realite budur.

Yılardır MHP olarak her yıl öğretmenler gününde öğretmenlerimize birer maaş ikramiye verilmesi teklifimiz, maalesef AKP iktidarı tarafından kabul görmemektedir.

Ama sevgili öğretmenlerimiz rahat olsunlar, yaklaşan MHP nin tek başına iktidarında hem bu değerli insanlarımızın ekonomik şartları düzeltilecek hem de her yıl 24 kasımda birer maaş ikramiye ödenmeye başlanacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle öğretmenlerimizin fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiler yetiştirmeleri dileği ile bu güzel günlerini kutlar saygılar sunarım.



İbrahim ÖZYAVUZ

MHP Ş.URFA İl Bşk