ÖNEN Oda Geleneğini Sürdürdü

31 Ekim 2014 09:58

Önen, ODA geleneğini sürdüren arkadaşlarıyla buluştu... 
Önen, ODA geleneğini sürdüren arkadaşlarıyla buluştu...

“Sorunlara çözüm önermek güzel”


AK Parti Dış ilişkiler Başkan Yardımcısı Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen, yurt dışı gezilerinden dönüşünde fırsat buldukça memleketi Şanlıurfa’ya gelerek hemşehrileriyle, partililerle ve sevdikleri ile buluşmaya devam ediyor. Önen, Sıra Geceleriyle ünlü Şanlıurfa’da ODA geleneğini sürdüren kafadengi tabir edilen bir gurup genç ve orta yaşlı insanların odalarına konuk oldu. Uzun süre Odadaki insanlarla sohbet eden Önen, Şanlıurfa’ya yapılması gerekli hizmetlerin, güncel olayların tartışılıp çözüm önerileri konuşulmasının yerinde bir davranış olduğunu söyledi.


AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen, beraberinde Karaköprü Belediye Meclis üyesi Mehmet Nimetoğlu, Kayıhan Güllüoğlu, Müslüm Abacıoğlu, Ahmet Kayral, Celal Uludağ ile birlikte, Şanlıurfa’da uzun yıllardır Oda Geleneğini sürdüren ve her hafta bir araya gelerek varsa hem kendi sorunlarını, hemde Şanlıurfa’nın ve ülkemizin sorunlarını, güncel olayları konuşan, çözüm yolları ileri süren Harran Üniversitesi Öğretim Görevlisi Ziraat Yüksek Mühendisi Ömer Hacıkamiloğlu, Haliliye Belediye Meclis üyesi Halil Yetkin, iş adamları ve çiftçi Kadir Hatipoğlu, İsmail Mutlu, Fevzi Işıklar, İbrahim Uludağ, Karaköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Yanmaz, Selçuk Temiroğlu, Bekir Erkmen, Mustafa Görgün, Mehmet Uzak, Nazmi Küçük, Uğur Alpan, Müslüm Yanmaz ile gece geç saatlere kadar sohbet edip fikir alışverişinde bulundu.


Oda geleneğini devam ettirmeniz çok güzel

Geç saatlere kadar karşılıklı sohbetlerin ardından oda geleneğini sürdüren oda sakinlerine teşekkür eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen, “Öncelikle böyle güzel bir geleneği devam ettirmeniz çok güzel. Hele aynı fikirden olmasanız da bir konu üzerinde fikirler ileri sürüp doğru ve akla yatkın olanı hemen herkesin kabullenmesi de çok güzel. Hele birbirlerinizle yardımlaşmanız ve destek olmanız ayrı bir güzellik. Ülkemizin ve ilimizin sorunları ve yapılması gereken hizmetler konusunda da karşılıklı fikir alış verişinde bulunarak ortaya çözüm önerisi koymanız da çok önemli. Zaman zaman da olsa sizlerle birlikte olmak, fikir alış verişinde bulunmak, önerilerinizi dinlemek beni de sevindirir” dedi.


AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen, Şanlıurfa dönüşü yine yurt dışı görevi gereği Amerika’ya gidecek.

Haber:Ali ÇİZMECİOĞLU-URFAPRESS