FAKIBABA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

22 Ekim 2014 10:49

"Evet ben bu saatten itibaren Ak parti Urfa milettvekili aday adayıyım memleketime hizmet için sorumluluk almam gerektigini düşünüyorum"... 
URFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ESKİ BAŞKANI AHMET EŞREF FAKIBABA DÜN AKŞAM ASKON'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU.


Fakıbaba beraberinde eski başkan yardımcısı Emin İzol ile birlikte Anadolu Aslanları İş Adamları Dernegi(ASKON) Başkanı Orhan Şahin'i ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerini iletti.

Sohbet havasında geçen ziyarette Fakıbaba Askon yönetim kurulu üyelerinin sorularına cevap vererek önemli açıklamalarda bulundu.Sivil toplum kuruluşlarının yönetimlerde sadece sandelye kapmak degil samimi bir şekilde topluma hizmet amaçlı olması gerektigini,dürüst Stk'ların topluma ve yöneticilere yön vermesi gerektigini vurgulayan Fakıbaba basit işler için Stk başkanları esnaflarını kullanmamalıdır dedi.

Başkan yardımıcısı Murat Şahanoglu'nun genel seçimlerde Ak parti'den adaymısınız sorusuna Fakıbaba net ve kesin cevap verdi.

Evet ben bu saatten itibaren Ak parti Urfa milettvekili aday adayıyım memleketime hizmet için sorumluluk almam gerektigini düşünüyorum bu yolda tüm hemşerilerimin destegi ile Belediye başkanlıgında yaptıgım hizmetlerin devamını bu kulvarda daha farklı alanlarda yapmaya kendimi mecbur hissediyorum dedi.

Askon şube Başkanı Orhan Şahin ziyaretlerinden ve geçmiş dönemlerde Urfaya hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek isminin ve ünvanın hat sanatıyla yazıldıgı tabloyu Ahmet Eşref Fakıbaba 'ya takdim etti.