YGM'DEN TANITIM TURLARI

22 Ekim 2014 06:20

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Yenişehir Gençlik Merkezi aralıksız çalışmalarına devam ediyor. 


Yenişehir Gençlik Merkezi okullara çalışma ve faaliyetlerini anlatıyor.

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Yenişehir Gençlik Merkezi aralıksız çalışmalarına devam ediyor.

YGM, bünyesinde açmış olduğu kurslar ile yapmış olduğu etkinlik ve faaliyetleri anlatmak üzere İMKB Anadolu Lisesindeydi. Konferans salonunda hazırlanan slâyt gösterimi ile birlikte gençlere bilgi veren YGM çalışanları, yapılacak olan proje ve etkiliklere gençleri davet ederek, devletin gençliğe verdiği önemi anlattı. Burada gençlere ayrıca tanıtım amaçlı broşür, dergi ve el ilanları dağıtıldı.

Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürü Abdullah CANBEYLİ; “Okullardaki tanıtımlarımıza devam ediyoruz. Amacımız gençlerimizi kazanmak, onlara yararlı bilgiler sunup, fikirlerinden istifade etmek suretiyle onlara değer verdiğimizi hissettirmek.” Dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürü Ertuğrul YILDIZ ise ; “Gençlerimize önem verdiğimizi her fırsatta dile getiriyoruz.Gençlik merkezlerimize gençleri çekebilmek onlarla projeler gerçekleştirmek düşüncesiyle hareket ediyoruz. Bu tür tanıtım amaçlı faaliyetlerimiz devam edecek.” Diye konuştu.