Galatasaray'a Ağır Darbe

02 Ekim 2014 00:05

Galatasaray Arsenal'e farklı yenildi. 
İlk yarıda oldukça kötü bir performans sergileyen Galatasaray, Arsenal'de Welbeck'i de durduramayınca İngiltere'den mağlup ayrıldı. Arsenal'e galibiyeti getiren golleri 22, 30 ve 52. dakikalarda Welbeck ve 41. dakikada Sanchez kaydetti. Maçın 61. dakikasında kaleci Szczesny'nin Burak Yılmaz'ı düşürmesinin ardından Arsenal kalecisi kırmızı kartla oyundan atıldı. Penaltı atışını gole çeviren Burak farkı 3'e indirdi.

Szczesny'nin yerine kaleye geçen tecrübeli eldiven David Ospina, ikinci yarının ortalarında çok kritik kurtarışlara imza attı. Galatasaray'ın farkı azaltma çabalarına Ospina'nın müthiş performansı engel oldu. Maçın son dakikasında Semih Kaya, çizgiden bir top çıkardı ve maç 4-1'lik Arsenal üstünlüğüyle sona erdi.

Bu skorun ardından Arsenal gruptaki ilk galibiyetini alarak puanını 3 yaptı. Galatasaray ise 1 puanla grupta son sırada yer aldı.

TARAFTAR MEŞALE YAKTI

Maçın 36. dakikasında Emirates Stadyumu'nda bulunan Galatasaraylı taraftarlar meşale yaktı. Meşalelerin yanması üzerine karşılaşma kısa süreliğine durdu.