KURA ÇEKİLİŞİ YAPILDI

19 Eylül 2014 00:20

Basın Mensupları için yapılan TOKİ’nin kura çekiminde... 
Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Şanlıurfa’da TOKİ tarafından gazeteciler için yapılan 240 konut ve Hilvan’da vatandaşlar için yapılan 195 konutun kura çekim törenine katıldı.
Başkan Güvenç, önce Şanlıurfa’daki gazeteciler için yapılan konutlardan Karaköprü’de 229 ve Maşuk’ta da 11 olmak üzere 240 konutun kurasının çekilişine katıldı.
Basın Mensupları için yapılan TOKİ’nin kura çekiminde bir konuşma yapan Başkan Güvenç, “Hamdolsun ki bir başarı öyküsü için buradayız. Herkes elini taşın altına koydu. Bizim savunduğumuz; ortak akıl olursak, bir olursak çözemeyeceğimiz bir sorun yok. Çok şükür bütün meslektaşlar hep bir arada olacak. Bundan daha güzel bir şey olamaz.” Dedi.
Başkan Güvenç, “Meslek hayatımın En Güzel Günlerinden Biri”
Meslek hayatının en güzel günlerinden birini yaşadığını ifade eden Güvenç, “Emin olun! Meslek hayatımın en güzel günlerinden birisidir. Çünkü emekçi insanların şehrin en güzel yerinde; işbirliğiyle, devlet desteğiyle, Belediye desteğiyle konut sahibi olmalarının mutluluğunu yaşıyoruz. Herkesi bir ev sahibi yapmamız lazım. Bugün bunun örneğini yaşıyoruz. Onun için çok huzurluyuz. Emek veren herkese, bir toprak, bir taş koyan herkese, teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun, güle güle oturun.” Diyerek konuşmasını tamamladı.
Gazeteci meslek örgütlerinin başkanları Veysel Polat ve Kemal Kapaklı, gazetecilere yapılan sitenin yapımındaki katkılarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’e teşekkür ederek, konutların basın mensuplarına hayırlı olmasını dilediler.