GÖK'ten Gap Arena Stadı Tepkisi

21 Ağustos 2014 00:36

Gap Arena Stadı çimlerinin kurumasına Ak Parti Milletvekili Doç. Dr. Abdulkerim Gök de tepki gösterdi."Biz şunda talimat verdik soruşturma başlattık"  

PTT1.Lige 10 gün kala Gap Arena Stadı çimlerinin kurumasına Ak Parti Milletvekili Doç. Dr. Abdulkerim Gök de tepki gösterdi.


'Gap Arenada çim rezaleti' adlı haberimiz üzerine harekete geçen Ak Parti Milletvekili Doç. Dr. Abdulkerim Gök Urfanatik gazetesine açıklamada bulundu.


Ak Parti Milletvekili Doç. Dr. Abdulkerim Gök,'Öğle saatlerinde 'Gap Arenada çim rezaleti' adlı haberi gördüm ve bu haberi teyit ettirmek için Gençlikspor İl Müdür Ertuğrul Yıldızı aradım ve haberin doğru olduğunu öğrendim. Bunun üzerine Valiliği aradım ve Vali bey urfada olmadığı için vekalet eden Vali Yardımcısı Soner Zeybek'le görüştüm. Durumu paylaştım ve Gençlikspor İl Müdür Ertuğrul Yıldızı yanına çağırdı konuştu. Daha sonra Şanlıurfa Kulüp Başkanı Fethi Şimşek’i aradım ona da durumu anlattım ve sorunu dinledi. daha sonra Gençlik Spor Bakan Yardımcısı Metin Yılmazı aradım ona sorunu anlattım. Spor Genel Müdürü Mehmet Baykanla görüştüm ve bana bu konuyla ilgili araştırmasını, detayını ve boyutunu bir öğreneyim size döneyim dedi. Bana tekrar dönüş yaptı ve bana şunları söyledi;


‘Sayın vekilim konu doğrudur. Biz şimdi talimat verdik teftiş kurumumuzu Urfa'ya göndereceğiz, geçen senede benzer hadiseler yaşandı. Biz şunda talimat verdik soruşturma başlattık bunun sorumlusu kimse bunun işlemini yapacağız ikincisi de biz yeniden bir talimat daha verdik Urfaspor’un GAP Arenada maçlarını oynayabilecek duruma gelmesi adına GAP Arenanın çimlerinin yenilenmesi talimatını verdim çalışması bugün başlatıldı’ dedi. urfanatik.com