BAYIK'tan Gençlere Büyük Hizmet

17 Ağustos 2014 00:12

Şanlıurfa Eski YOL-İş Sendikası Başkanı Ahmet Bayuk’un Hilvan İlçesine bağlı Saluca köyünde yaptırdığı ve gençlerin hizmetine sunduğu halı saha spor tesisi geçmişte Şanlıurfaspor’da oynamış efsane futbolcular ve Şanlıurfa’da görev yapan 
Şanlıurfa Eski YOL-İş Sendikası Başkanı Ahmet Bayuk’un Hilvan İlçesine Bağlı Saluca köyünde yaptırdığı ve gençlerin hizmetine sunduğu halı saha spor tesisi geçmişte Şanlıurfa spor’da oynamış efsane futbolcular ve Şanlıurfa’da görev yapan basın mensuplarının katıldığı dostluk maçıyla hizmete açıldı.



Türkiye Bilek güreşi Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Sait AKDAĞ’IN organize ettiği maça Eski YOL-İş Başkanı Ahmet Bayuk, ASKF Eski Başkanı Bekir Bebe, Olay Gazetesi İmtiyaz Sahibi Celal Çiftçi, Urfada bugün İmtiyaz sahibi İbrahim Uygun, Dünden Bugüne Şafak Gazetesi Yazarı Ömer Dodanlı, Olay Gazetesi Köşe Yazarı Bilal Bebe, Belediye sporun gol kralı İsmail Buz, efsane futbolculardan (Kürt Ahmo ) lakaplı Ahmet Çelik, Şanlıurfa sporun Eski Futbolcusu Ahmet Pişkin, Şanlıurfasporun eski kalecisi Ferhat Ertürk ve profesyonel ve amatör futbolcular katıldı.



Kıran kırana geçen dostluk maçında iki takımda sahadan 7-7 beraberlikle ayrılırken maçı çevre köylerden gelen çok sayıda seyirci de takip etti.



Maçın ardından Organizasyonu yapan Sait Akdağ günün anısına kendilerini kabul ettiklerinden dolayı Eski Başkan Ahmet Bayuk’a günün anlam ve önemine binaen spora ve sporculara verdiği destekten dolayı bir plaket verdi. Akdağ maç sonunda ayrıca organizasyona katılan tüm sporculara ve davetlilere Türkiye Bilek Federasyonu Genel Başkanlığı adına katılım belgesi verdi.



Tören sonunda bir konuşma yapan Sait Akdağ “ Buraya gelen tüm sporcu kardeşlerime teşekkür ediyorum. Ayrıca bugün burada ev sahipliği görevini üstlene eski başkanımız Sayın Ahmet Bayuk’a teşekkür ediyorum dedi.



Eski Başkan Bayuk ise yaptığı konuşmada “ Bugün burada olan tüm sporcu kardeşlerime en içten dileklerimle teşekkür ediyoruz. Buraya gençlerimizin spor yapması için bir tesis kurduk açılışı da böyle güzel bir katılımla start aldı. Ayrıca son günlerde Türkiye Bonzai deninen bir uyuşturucu maddesi ile mücadele ediyorken bizlerde ilçemizde gençler örnek olma adına böyle bir spor tesisi yaptık herkese hayırlı olsun dedi.



ASKF Eski Başkanı Bekir Bebe ise “ Şanlıurfa’da iyi futbolcu yetiştirmek için elimizden geleni yapmalıyız. Ayrıca başkanımıza da Hilvan ilçemize böyle güzel bir tesis kazandırdığı için teşekkür ediyorum dedi.



Şanlıurfa’nın yetiştirdiği efsane futbolculardan biri olan (Kürt Ahmo ) lakaplı Ahmet Çelik’te tesisin hayırlı olmasını dileyerek Başkan Bayuk ve Akdağ’a teşekkür etti. Davetliler daha sonra Eski YOL-İş Sendikası Başkanı Ahmet Bayuk tarafından havuz kenarında verilen yemeğin ardından ilçeden ayrıldılar.



Kaynak:urfagaphaber.com