Fethi Şimşek'in Mutlu Günü

16 Ağustos 2014 15:09

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek'im oğlu,Çırağan Sarayı'nda yapılan bir düğünle dünyaevine girdi. 
Siyasetçilerin ve iş adamlarının buluşturan İstanbul Çırağan Sarayı’nda düzenlenen düğün törenine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Nebati, Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Akyürek ve Zeynep Karahan Uslu, İl Jandarma Komutanı Albay Selman Kömürcü, İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Şanlıurfa eski Milletvekili Mehmet Güneş,Şanlıurfaspor yönetiminden iş adamı Maruf Güneş,iş adamı Ferudun Geçgel,iş adamı Mehmet Çavuş,Av Ömer Eyyüpoğlu,iş adamı Ali Veziroğlu,İş adamı Vedat Bucak,iş adamı Ahmet Öncel, Avrasya medya birliği Ortadoğu ilişkiler komisyon başkanı ve İş adamı Mehmet Buluktemur,iş adamı Kemal Süt,İş adamı Mithat Arkan,iş adamı Süleyman Aksu çok sayıda siyasetçi iş dünyası düğüne katılanlar arasındaydı.İstanbul Çırağan sarayında düğüne yaklaşık Bine yakın davetli katıldı.


Kerem Şimşek ile Melek Hacıahmetoğlu’nun nikahlarını Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Ayyıldız kıyarken, çiftin şahitliklerini de Çalışma ve sosyal güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Milletvekili Nurettin Nebati, Bediüzzaman Sait Nursi’nin öğrencilerinden Mehmet Fırıncı ve İş Adamı Hasan Dutmuşoğlu yaptı.Şanlıurfaspor külüp başkanı iş adamı Fethi Şimşek ise bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan çok değerli dostlarıma çok teşekkür ediyorum oğlum Kerem ve gelinim Melek’e bir ömür boyu mutluluklar diliyorum dedi. Bakan Çelik, yaptığı konuşmada, genç çifti kutlayarak ömür boyu mutluluklar dilerken, "



“Urfalı bir gencimiz ile Karadenizli bir gencimizin evlenmesi anlamlıdır. Genç çiftleri tebrik ediyorum. Ömür boyu mutluluklar diliyorum. Urfaspor Kulüp Başkanımız Fethi Şimşek de Urfaspor’u şampiyon yaparsa daha da mutlu oluruz” dedi.



Düğün töreninde daha sonra Ünlü Sanatçı Ferhat Göçer sahne aldı. Konuklar Göçer’in söylediği parçalarla halaylar çekti.Düğün gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü.Akabinde genç çiftlerle davetli misafirler hatıra fotoğrafı çekerek sona erdi.



Haber:İbrahim Halil KUŞ