VEKİL ÖZCAN'IN BÜYÜK ACISI

28 Temmuz 2014 19:02

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan'ın... 
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan'ın kız kardeşi Sara Özcan geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgiye göre, Ankara’da bir hastahanede ameliyat olan eşi ve aynı zamanda amcasının oğlu İbrahim Özcan’ı refakatçı olarak kalan Sara Özcan(45), aniden kalb krizi geçirdi. Doktorların hemen müdahele etmesine rağmen kurtarılamayan Sara Özcan hayatını kaybetti.

Kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Sara Özcan, mübarek Ramazan Bayramının 1. günü, ikindi namazı sonrasında kılınan cenaze namazının ardından Şahinalan (köyü) Mahallesinde aile mezarlığına defnedildi.

Cenaze törenine AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Emin Önen, Mehmet Akyürek, Yahya Akman, Seydi Eyyüpoğlu, Abdülkerim Gök, Mahmut Kaçar, İl Başkanı Yusuf Eğilmez, Şanlıurfa Valisi İzettin Küçük, Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Akçakale Kaymakamı Eyyüp Fırat, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, Eyyubiye Belediye başkanı Mehmet Ekinci, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar, Basın Daire Başkanı Mithat Şengöz, Haliliye Belediye Meclis üyesi Halil Yetkin, Karaköprü Belediye Meclis üyesi Mehmet Nimetoğlu ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Cenaze namazı; halen Medine’de ikamet eden ve Bayram nedeniyle Şanlıurfa’ya gelen ağabeyleri İbrahim Özcan tarafından kılınan Sara Özcan’ın cenazesi defnedilirken, mezarlığa gelen ve halen serum bağlı olan ameliyatlı eşi ve küçük kızı zorla teskin edilerek oradan uzaklaştırıldı.

Milletvekili Halil Özcan ve ailesi, Şahinalan’da taziyeleri kabul ediyor.