Urfa Liseliler İstanbulda Buluşuyor

19 Mart 2014 11:46

Merkez Orta Okulu ve URFA LİSESİ mezunları İstanbul'da LOLAZ GÜNÜ Buluşması adı altında biraraya gelecek. 
Urfa Lisesi’nden mezun olanlar İstanbul’da buluşuyor. Geçen yıl Şirinevler’deki Şanlıurfa Dayanışma Derneği’nde gerçekleşen buluşma bu yıl 13 Nisan Pazar günü İncirli E5 Yolu üzerindeki Hacı Bozan Oğulları Kebap ve Lahmacun Salonu’nda tekrarlanacak.
Tertip Komitesi adına söz konusu organizasyonu planlayan işadamı Adnan Şansal, 09.00 – 12.00 saatleri arasında açık büfe şeklinde düzenlenecek kahvaltıya İstanbul’da ikamet edenlerin yanı sıra Türkiye’nin çeşitli kentlerinde yaşayan bütün Urfa Lisesi mezunlarını davet etti. Geçen yıl bir araya gelen Urfa Lisesi mezunları arasında birbirini uzun yıllardan beri görmeyen arkadaşların da olduğunu belirten Şansal, “Aramızda 20 yıl, 30 yıl, 40 yıl öncesine giden, o gençlik yıllarını hatırlayan, yeniden yaşayan arkadaşlarımız oluyor. Bıyığı yeni terleyen arkadaşınız, saçları dökülmüş ya da beyazlaşmış şeklinde karşınıza çıkıyor. Eski günleri en güzel şekilde yaşamanın yolu işte senede bir de olsa gerçekleşen bu buluşmalardır. 13 Nisan’ı sabırsızlıkla bekliyoruz.” dedi.
Adnan Şansal, Hacı Bozan Oğulları Kebap ve Lahmacun Salonu’nda mekanın geniş olduğunu vurguladı ve bütün taleplerin karşılanabileceğini söyledi. O günkü koşullarda öğrencilerin vazgeçilmez yemeği olan lolaz-ekmeğin de ikram edileceğini hatırlatan Şansal, söz konusu buluşmaya katılmak isteyenlerin ve varsa önerilerinin kendisine bildirilmesini istedi.
Adnan Şansal’ın telefonu şöyle: 0532. 556 15 79