URFA'DA SARAÇOĞLU BOMBASI

02 Aralık 2013 13:01

Celalettin Güvenç'in Ak Parti'den Belediye Başkan Adayı olacağı kesinleşirken,siyaset hareketlendi.Urfaspor Eski Başkanı işadamı Kemal Saraçoğlu ismi Urfa'nın ve MHP'nin gündemine bomba gibi düştü. 
Celalettin Güvenç'in Ak Parti'den Belediye Başkan Adayı olacağı kesinleşirken,siyaset hareketlendi.Urfaspor Eski Başkanı işadamı Kemal Saraçoğlu ismi Urfa'nın ve MHP'nin gündemine bomba gibi düştü.

Belediye Başkanı Dr.Ahmet Eşref Fakıbaba'nın aday gösterilmeyeceği artık netleşirken,Celalettin Güvenç'in Ak Parti'den aday olmasıda kesinleşmiş gibi.

Bu noktada Urfa'lıların tepkisini alan Celalettin Güvenç'e karşı olan halkın tepkilerini gözönüne alan siyasi partilerden önde gelen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) bir anda devreye girdi.

Halk tarafından sevilen işadamı,Urfaspor'u PTT 1.Lig'ine çıkararak şampiyon yapan,eski Vali Celalettin Güvenç'in görevden bir şekilde uzaklaştırdığı söylenen Kemal Saraçoğlu Celalettin Güvenç'e karşı olan vatandaşlar tarafından büyük sempati toplayarak Urfa kamuyonun gündemine oturdu.

MHP'nin Urfa'daki büyük ve saklı duran potansiyelinin,Celalettin Güvenç'in aday gösterileceğine karşı olan Urfa'lıların Kemal Saraçoğlu ile ortaya çıkacağı yönündeki düşünceler ve hareketler gittikçe büyüyor.

Yıpranmamış,genç,idealist bir insan olarak değerlendirilen Kemal Saraçoğlu'na MHP'nin üst düzey yöneticilerinin teklifi götürdüğü,Kemal Saraçoğlu'nun da henüz bir karar vermediği gelen haberler arasında.

BDP'nin de Urfa için adı geçen önemli isimleri yavaş yavaş empoze etmesinden sonra yerel seçimde Urfa'nın çok önemli bir sınav vereceği gittikçe netleşmeye başladı..

Kendisiyle görüştüğümüz Kemal Saraçoğlu,henüz bir kararın olmadığını,Urfa benim sevdam,tabiki Urfa'mı çok seviyorum,bazı şeyleri ayağı yere basmadan konuşmak yanlış olur.Dedi.

Dünden buyana URFAPRESS Haber Merkezine gelen istekler,gittikçe artıyor...
Celalettin Güvenç'in Belediye Başkan Adayı olarak lanse edilmesine karşı Urfa halkı tarafından yürütülen büyük tepki Fakıbaba-Saraçoğlu üzerinden halen devam ediyor.

Halk tarafından gelen tepki ve yorumlar,bu seçimde FAKIBABA-SARAÇOĞLU-BDP üçlüsüyle Ak Parti arasında geçeceğe benziyor.
Hatta gelen bilgilerde,Saraçoğlu'nun aday olması halinde MHP'ye kırgın olan Ülkücüler ve MHP'liler tarafından büyük destek göreceği belirtiliyor.