Ekinci ŞANDER'i Ziyaret Etti

02 Aralık 2013 03:42

AK Parti Eyyübiye İlçesi Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Ekinci, Ankara’da ŞANDER’i ziyaret etti. 

AK Parti Eyyübiye İlçesi Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Ekinci, Ankara’da ŞANDER’i ziyaret etti.


Şanlıurfalılar Dernek Başkanı Mahmut Nimetoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan Ekinci, ziyaret sırasında çalışmaları hakkında bilgi verdi ve seçilmesi durumunda Eyyübiye İlçesi için oluşturdukları projelerini anlattı. Ekinci, çocukluğu ve gençliğinin Eyyübiye'de geçmiş biri olarak hala da buradaki insanlarla iç içe olduğunu, sorunların neler olduğunu bildiğini belirterek Eyyübiye'nin makus talihini değiştirmek için hizmete talip olduğunu belirtti.


Göreve gelmesi halinde ŞANDER’in küçük ama sıcak ofisinin Şanlıurfa’ya yakışan bir merkez haline getirilmesi için her türlü desteği sağlayacağını vurgulayan Ekinci, kendilerini kabul eden ŞANDER Başkanı Nimetoğlu’na, Yönetim Kuruluna ve dernek üyelerine teşekkürlerini sundu.


ŞANDER Başkanı Mahmut Nimetoğlu ise, ziyaretten dolayı duydukları mutluluklarını dile getirdi. Sivil toplum kuruluşlarının yerel yönetimlerde önemli yerlerinin olduğunu, ilçede yapılacak çalışmalarda hem vatandaşların hem de sivil toplum kuruluşlarının görüş ve önerilerine önem vermelerinin önemine değinen Mahmut Nimetoğlu, Eyyübiye Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Ekinci’ye başarılar diledi.


Nimetoğlu da, düzenli bir geliri olmayan sivil toplum kuruluşlarının yaptıkları işleri gönül ve hayır işi, dernekçiliği de bir sosyal sorumluluk projesi olarak gördüklerini hatırlatarak, seçilmeleri durumunda Ekinci'den destek ve yardımlarını beklediklerini sözlerine ekledi.