Urfaspor'u Yanlız Bırakmadılar

17 Şubat 2013 10:36

Ankara Şanlıurfalılar Derneği (ŞANDER) Şanlıurfaspor’u yalnız bırakmadı.  
Reşat KUŞÇUOĞLU / ANKARA

Ankara’da Şanlıurfa’yı temsil eden Sivil Toplum Kuruluşları, Ankaragücü maçı için başkente gelen Şanlıurfaspor’a maç öncesinden başlayarak maç sonuna kadar destek verdi.
PTT 1. Ligi 22. haftasında Ankara’da seyircisiz oynanan Ankaragücü-Şanlıurfaspor maçı öncesinde ve sonrasında Ankara’da faaliyet gösteren Şanlıurfalı sivil toplum kuruluşları, Ankara Şanlıurfalılar Derneği (ŞANDER) organizasyonunda bir araya geldi ve Şanlıurfaspor’u yalnız bırakmadı.
Maçtan bir gün önce Şanlıurfa milletvekilleri Kasım Gülpınar, Zeynep Karahan Uslu, Abdulkerim Gök, Emin Önen, Mahmut Kaçar, Yahya Akman, Mehmet Akyürek, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfaspor Başkanı Fethi Şimşek ve Yönetim Kurulu, Şanlıurfalı bürokrat, işadamı ve diğer Şanlıurfalıların katılımı, Şanlıurfa Vakfı, ŞURKAVAnkara Temsilciliği, Suruç Derneği,Siverek Derneği, Birecik Derneği ve Ankara Şanlıurfalılar Dernek Başkanları ve Yönetim Kurullarının çabaları ile bir yemek verildi. İş adamı Halil Bağıban’ın maddi ve manevi destekleri ile gerçekleştirilen coşkulu akşam yemeğindeŞanlıurfalılar, Ankara’da birlik ve beraberliklerini gösterdiler.

ŞANDER’DEN TEŞEKKÜR
Şanlıurfasporun 1–0 galibiyeti ile sonuçlanan maçtan sonra ise Ankara Şanlıurfalılar Derneği (ŞANDER) tarafından verilen yemeğe Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç,Sanlıurfaspor Başkanı Fethi Şimşek, Dr. Ferhat Şelli, Uğur Büyükhatipoğlu, İbrahim Güllüoğlu, Mehmet Kaya, Bekir Eren, Müslüm Yanmaz, Halil Bağıban ve çok sayıda Şanlıurfalı katıldı.
ŞANDER Başkanı Mahmut Nimetoğlu, söz konusu organizasyonlardan sonra yaptığı açıklamada, “Şanlıurfasporumuzun galibiyeti ile sonuçlanan ve bizlere sevinç yaşatan sporcularımıza ve Şanlurfaspor Yönetim Kuruluna şükranlarımızı sunarız. Ayrıca bu birlik ve beraberliğimizde bizlere maddi ve manevi desteklerde bulunan iş adamlarımız Halil Bağıban ve Halil Yanmaz’a Ankara Şanlıurfalılar Derneği (ŞANDER) olarak teşekkürlerimizi bir borç bilir ve herzaman hemşehrilerimizin iyi ve kötü günlerinde yanlarında olduğumuz belirtiriz.” dedi.

DİĞER KATILIMCILAR
Söz konusu yemeğe katılan diğer isimler de şöyle:Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Korgeneral Kemal Alataş, Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Güllüoğlu, Suruç Dernek Başkanı Vahit Tavas, Birecik Dernek Başkanı Münir Yaşar, Ankara ŞURKAV Temsilcisi Abdurahman Sanlı, Siverek Dernek Başkanı Remzi Karataş, işadamı Mehmet Güneş.