AHMET ÖZYAVUZ URFA'DA-Video

10 Kasım 2012 07:12

Son yıllarda dizilerin ve sinemanın aranan oyuncuları arasındaki yerini alan Urfa'lı sinema ve dizi oyuncusu Ahmet ÖZYAVUZ Urfa'da.VİDEOLU HABER. 

Son yıllarda dizilerin ve sinemanın aranan oyuncuları arasındaki yerini alan Urfa'lı sinema ve dizi oyuncusu Ahmet ÖZYAVUZ Urfa'da.



Urfa'nın öz evladı,Arka Sokaklar,Kurtlar Vadisi,Akasya Durağı gibi önemli dizilerde ve sinema fimlerinde çalışan ,sevilen sinema sanatçısı Ahmet Özyavuz bazı araştırmalar ve çalışmalar için memleketi Urfa'ya geldi.



Urfa'ya sık sık gelen ünlü oyuncu araştırma ve incelemelerinin yanı sıra sosyal aktiviteler ve çalışmalarıda ziyaret ederek görüşmelerde bulunuyor.



Önceki gün Urfa'ya gelen Özyavuz,Gap Arena Stadına giderek idman yapan futbol hakemleriyle biraraya gelerek sohbet etti...



Daha sonra Urfaspor Tesislerine giden Ahmet Özyavuz burada Teknik Direktör Bahri Kaya ve  futbolcularla görüşerek moral verdikten sonra Urfa futboluna önemli sporcular yetiştiren Ömer Altıparmak Spor Okullarına geçerek buradada minik futbolculara hediyeler dağıttı ve onlarla futbol oynadı.



İstanbul'dan,beraberinde turizm rehberleri dostlarınıda getiren Ahmet Özyavuz onlara Urfa'yı gezdirerek Urfa'ya daha fazla yerli ve yabancı turistleri yönlendirmelerini istedi.



Dün gece dostlarıyla bir konukevinde sıra gecesine katılan sanatçı ve aynı zamanda önemli bir işadamı olan Ahmet Yavuz  bugün oynanacak olan Urfaspor-Göztepe maçını izledikten sonra önümüzdeki hafta İstanbul'a dönecek.


ahmet özyavuz yüce dag basında |izlesene.com