Amatör Fotoğrafçılar Sergi Açtı

26 Eylül 2012 04:07

Şanlıurfa’nın sanat kültür alanında çalışmalar yürüten Mezopotamya Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (MEFSAD) kursiyerleri,Şanlıurfa Belediye Sergi Salonu'nda fotoğraf sergisi açtı. 
Amatör fotoğrafçılardan profesyonel kareler

Şanlıurfa’nın sanat kültür alanında çalışmalar yürüten Mezopotamya Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (MEFSAD) kursiyerleri,Şanlıurfa Belediye Sergi Salonu'nda fotoğraf sergisi açtı. Açılan sergide, derneğin kurslarında eğitim alan aralarında öğretmen, hemşire, ziraat mühendisinin de bulunduğu 9 kursiyerin çektiği fotoğraflar yer alıyor. Şanlıurfa ve Türkiye’nin tarihi ve turistik bölgelerinde çekilen fotoğrafların bulunduğu sergi, 30 Eylül 2012 tarihine kadar gezilebilecek.


Yaklaşık bir yıl önce Şanlıurfa’da faaliyete başlayan Mezopotamya Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (MEFSAD) bünyesinde eğitim alan kursiyerlerin ilk sergisini bugün açtığını söyleyen dernek üyelerinden Ergün Karadağ,” Dernek faaliyetlerimiz içerisinde dünyaca ünlü birçok sanatçıyı Şanlıurfa’ya getirdik. Dönemsel olarak sinema ve fotoğraf kurslarımız yapılıyor. İlerki dönemlerde yeni fotoğraf sergileri açacağız.” dedi.

Açılan sergiyi gezen vatandaşlar sergiden memnun ayrıldılar.

Berk ÇİZMECİOĞLU-URFAPRESS.NET